EVENIMENT

Târgul Ghidul Miresei își deschide porțile la edițiile Moldova, Dobogea şi Ardeal!

Drumul perfect către nunta sau botezul mult visate începe la aceste târguri unde poți găsi sute de rochii de mireasă sau ocazie, costume de ceremonie, colecții de verighete, decoruri, flori, pachete foto-video, dj, formații, invitații, dar și oferte speciale la saloane de nuntă şi botez sau alte servicii necesare unui eveniment perfect. 
În perioada 29–30 septembrie la Iaşi va avea loc cel mai mare târg de nunți din Moldova, în Centrul Providența (Agora). Următoarele târguri Ghidul Miresei vor avea loc  în Dobrogea, pe 6-7 octombrie la Pavilionul Expozițional Constanța și în Ardeal, pe 20-21 octombrie la International Trade Center Brașov.
Recunoscute ca fiind cele mai mari editii de targuri de profil din țară, Târgul Ghidul Miresei reuneste cei mai importanți producători și comercianți de rochii, costume, verighete şi invitații din ţară. De asemenea, în cadrul acestor târguri vă puteți bucura de Outlet cu lichidări de stoc ale colecțiilor 2018, dar puteți vizualiza în avanpremieră și noile colecții 2019!
Nu ratați cele mai rafinate rochii de mireasă și de ocazie, precum și elegante costume de ceremonie, toate fiind marcate prin eșarfe roz cu înscrisul “Top Ghidul Miresei”! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *