EVENIMENTLa ziVEDETE

SUPER CONCERT FUEGO DE PAȘTE, la TVR 2!

Duminică, în prima zi de Paște, pe 5 mai, la TVR 2, de la ora 14.40, urmăriți super concertul “Drag de România noastră 2”, susținut de Paul Surugiu Fuego, invitații săi și Orchestra Fraților Advahov!
Este vorba despre un concert cu folclor autentic, în care Fuego s-a plimbat prin nouă zone ale României, cântând melodii autentice, schimbând nouă costume populare. Sala a fost arhiplină, oamenii vibrând la fiecare tablou oferit de artist. S-a cântat, s-a dansat, s-a lăcrimat, au fost emoții puternice, iar show-ul ”Drag de România noastră!” a dovedit tuturor că Paul Surugiu este artistul care poate face orice, transformându-se cu ușurință într-un interpret de folclor neaoș, cu graiul fiecărei zone, cu stilul interpretativ reprezentativ.
Concertul a fost prezentat de Iuliana Tudor. Totodată, Fuego a dovedit că este și un artist altruist, un promotor al talentelor reale, pentru că invitații lui, pentru fiecare zonă, au fost reprezentanții generației tinere a folclorului românesc, toți unul și unul, plini de talent, vervă, cu melodii aparte, care au ridicat și ei sala în picioare, alături de cel care îi susține și îi încurajează mereu, în cadrul emisiunii sale de la TVR 2 – ”Drag de România mea!”. A mers prin mai multe zone, în Maramureș cu Oana Tomoiagă și Paul Ananie, în Bucovina cu Andreea Haisan și Alexandru Brădățan, în Ardeal cu Alexandra Chira și Tudor Furdui Iancu, în Oltenia cu Maria Beatrice Băndoiu și Zorina Bălan, în Muntenia cu Gabriel Dumitru, în Mehedinți cu Olguța Berbec, Remus Novac și Marian Medregoniu, în Banat cu Ciprian Pop și Florin Boita, în Moldova cu Fetele din Botoșani și Mihaela Gurău și desigur, în Basarabia, cu Gabriel Nebunu, care a făcut mare show și-n culise.
De asemenea, invitata de onoare, care a celebrat 50 de ani de carieră alături de Paul, a fost nimeni alta decât Nicoleta Voica. Ea a făcut spectacol, a uimit cu verva sa și cu duetele realizate cu Fuego, care a fost un banățan autentic. Toate momentele au fost acompaniate de dansatorii Ansamblului ”Brâulețul” din Constanța, coregraf Ștefan Coman. Nu mică le-a fost surprinderea tuturor când în deschiderea concertului, alături de Fuego, a apărut micul talent Rareș Prisăcariu, cel care a debutat prima oară, înainte de ”Românii au talent”, în emisiunea lui Paul. Rareș a recitat un poem patriotic, alături de Fuego, iar sala a fost uimită, aplaudând îndelung. Așadar, un show de zile mari, cum doar Fuego poate face!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *