EVENIMENTVEDETE

FUEGO a serbat 25 de ani de carieră pe scena Sălii Palatului din București!

Fuego a serbat vineri, 15 noiembrie, cei 25 de ani de carieră printr-un show unic, inedit, pe scena Sălii Palatului din București. Show-ul de trei ore a fost unul pe măsura evenimentului, plin de culoare, de energie, cu un Fuego dinamic, altfel parcă de felul în care e cunoscut.

Mirabela Dauer si Fuego

Paul Surugiu-Fuego a cântat, alături de Orchestra Fraților Advahov și de Angry Band, atât șlagărele sale, cât și folclor, fiind mai ceva ca o baterie plină de forță, de bucurie artistică, împărtășind cu publicul său, emoție, fericire și parte din tot ce înseamnă el.

Fuego pe scena Sălii Palatului

Trăirile sunt greu de descris, asta pentru că spectacolul care a durat peste trei ore a avut mai multe tablouri, muzică populară, muzică ușoară, cântece de altădată, refrene iubite, omagii aduse marilor actori, muzică patriotică și alte suprize.

Fuego si Ion Dichiseanu

Alături de Paul Surugiu, pe scenă, au urcat peste 80 de persoane, de la cele trei trupe de dans, până la instrumentiști, dar și prietenii colegi și artiști – Irina Loghin, Mirabela Dauer, Mioara Velicu, Oana Lianu, Nicolae și Isidor Glib, Surorile Osoianu și maestrul Ion Dichiseanu. Cumva, a fost o sărbătoare a muzicii și a muncii unui om care-și dă mereu sufletul pe scenă, care trudește pe brânci pentru ce face și care este, fără doar și poate, unul dintre cei mai iubiți și mai apreciați artiști români, independenți, cu stil de muzică deloc comercial.

Fuego si Irina Loghin

Sala a fost sold out cu o lună și jumătate înainte, Paul anunțând deja următorul concert, pe 22 martie, tot la Sala Palatului. Selecțiuni din acest concert veți putea vedea pe 1 decembrie, de la ora 15.00, la TVR 2.

Mioara Velicu si Fuego

„M-am bucurat de dragostea voastră și sunt copleșit! Mi-am trăit visul artistic, am râs și-am plâns deopotrivă și-am oferit oamenilor, într-o sală plină până la refuz, împlinirile mele artistice, cu muzică ușoară și folclor, cu tot ce însemn eu azi. A fost o desfășurare de forțe și le mulțumesc tuturor celor care mi-au arătat că mă iubesc și mă prețuiesc! M-am simțit minunat și cu siguranță e o seară pe care n-am să o uit curând!”, spune Paul Surugiu.

Fuego la Sala palatului pe 15 noiembrie 2019
Fuego si Fratii Advahov
Fuego si Fratii Advahov

4 thoughts on “FUEGO a serbat 25 de ani de carieră pe scena Sălii Palatului din București!

 • Zaharia Adriana

  Un concert minunat!Felicitări Paul Surugiu pentru întreaga carieră si mult succes în continuare!!!

  Reply
 • Iosif Alexandra

  Un succes deplin , minunatul concert,de la Sala Palatului,al unicului și cel mai iubit artist roman, Paul Surugiu Fuego,felicitări!

  Reply
 • Dana

  Un artist colosal si un spectacol grandios pe care nu îl voi uita niciodată! Felicitări Fuego! ❤️

  Reply
 • Cristina P.

  Grandios spectacol! Felicitări, Fuego! Pe 22 martie vom fi din nou în sala de spectacol alături de tine…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *