VEDETE

Andreea Marin a intrat în cantonamentul Bodyshape de 6 săptămâni. Cele mai intense și energizante sesiuni de fitness de până acum!

Revenită în forță, după vacanță, cu o nouă agendă încărcată de proiecte, Andreea Marin a acceptat cu interes provocarea de a intra în cel mai apreciat cantonament de fitness din România. Îndrăgita vedetă s-a înscris în programul 6 Week Challenge, de la Bodyshape Transformation Center, urmând ca, timp de 6 săptămâni, să facă mișcare dimineața, ghidată de antrenori cu renume, de trei ori pe săptămână, în sesiuni de câte 45 de minute. Totul, îmbinat cu un plan nutrițional personalizat și cu sesiuni de coaching pentru a căpăta motivație și chiar a scăpa de dependența de dulciuri sau carbohidrați.

Îndrăgita vedetă a început deja sesiunile Bodyshape. Pe muzică antrenantă și într-o atmosferă de club, a urmat circuitele inedite, scurte și intense, ce au scopul de a te scăpa rapid de stratul adipos și de a remodela silueta armonios: trage de sfori, împinge o sanie grea, ridică și aruncă mingea medicinală, face genuflexiuni, fandări cu greutăți de 10 kg, împinge gantere, face crunch-uri cu forfecări și placă pentru abdomen, ramat la bezi elastice, chiar lovește cu barosul într-o anvelopă de tractor.

Toate aceste circuite sunt personalizate conform condiției fizice și scopului propus. Așa cum s-a întâmplat în cazul majorității celor care au intrat în acest modul, se dau jos peste 6 kilograme în doar 6 săptămâni, rezultatele depinzând, bineînțeles și de gradul de respectare al pașilor recomandați de antrenori.

“Am primit un dar neașteptat, care e și o provocare în același timp: durează 6 săptămâni și e întocmai ritmul dimineților cu energie pozitivă de care aveam nevoie, ca să ajung din nou la tonusul ce mă face să dau tot ce e mai bun in mine, profesional și personal.

Eu nu îmi propun să scap de un număr de kilograme sau să pierd centimetri, acestea vor fi efecte inevitabile dacă voi urma o dietă potrivită perioadei și antrenamentului intensiv gândit de echipa Bodyshape Transformation. Eu îmi propun altceva: să mă simt echilibrată, în formă, inspirată, motivată, sănătoasă. Am început toamna cu săptămâni de muncă în forță, cu doar câteva ore de somn pe noapte doar și nu am mai avut timp de sport. Sunt necesare și astfel de perioade când vrem să împlinim anumite proiecte, nu le putem evita, dar important e să reechilibrăm balanța. Și asta fac acum. Am început și deja, după doar câteva antrenamente, sunt mult mai energică si mă simt bine cu mine. Antrenamentele în grup sunt foarte bune, pentru că te motivează energia celorlalți, dar și umorul care se naște ad-hoc. Sincer, e minunat!”, declară Andreea Marin despre experiența trăită la Bodyshape Transformation Center.

Cum slăbești 6 kilograme în 6 săptămâni, în cel mai sănătos și eficient mod

Lupta cu kilogramele în plus poate deveni, de cele mai multe ori, o adevărată corvoadă. Dietele urmate fără sprijinul specialistului și lipsa activității fizice nu dau rezultatele dorite și, cu siguranță, dacă s-ar vedea rezultate, acestea nu ar fi durabile.

Poate și tu, la un moment dat, ai încercat o dietă de care ai auzit că a dat rezultate pentru cineva apropiat ție, ori ai inceput să mergi la sală, atunci când timpul ți-a permis. Poate ai văzut ceva rezultate la început, însă apoi ai constatat cu stupoare că ai pus la loc kilogramele pierdute, sau chiar mai multe. În plus, nici nu ai mai fost atât de constant în a merge la sală și, deși ți-ai făcut abonament, ai renunțat pe parcurs la a mai face mișcare.

Cu aceste probleme se confruntă foarte mulți oameni. 4 din 5 persoane își fac abonament pe un an la sală și, conform statisticilor, merg doar de câteva ori. Ca să fie mai motivate, ar trebui să mai plătească în plus și câteva sute de euro lunar pentru a avea un antrenor personal care să îi ghideze și să îi determine să vină la ore.

Tipul clasic de sală de fitness pare să nu mai fie eficient și, tocmai din acest motiv, a fost nevoie să se inventeze un alt concept, care să aibă rezultate garantate, să fie distractiv, să nu fie foarte costisitor, și care să nu îți ia nici mult timp săptămânal.

Românca Irina Alionte a inventat acest concept: Bodyshape Transformation Center îmbină antrenamentele de grup, ghidate de antrenori experimentați, cu plan nutrițional și, în mod cu totul nou, cu ore de coaching pentru a căpăta motivație și chiar a scăpa de dependența de dulciuri sau carbohidrați.

Prin îmbinarea acestor trei piloni importanți se obțin astfel rezultate sigure, în termen scurt.

La Bodyshape Transformation Center (Str. Nicolae Caramfil 71-73, București) mii de bucureșteni au dat jos, de la sosirea conceptului în România, peste 3000 de kilograme și 20.000 de centimetri din talie.

6 week challenge. 6 kilograme jos în 6 săptămâni.

Programul cel mai apreciat de la Bodyshape Transformation Center este 6 week challenge. Poți da jos 6 kilograme în doar șase săptămâni, fără a te înfometa și doar cu 3 antrenamente pe săptămână a câte 45 de minute fiecare.

Vei slăbi, îți vei tonifia corpul și te vei bucura de mai multă energie, vitalitate și încredere în tine.

“Primul pas pe care îl vom face este să îți oferim un plan alimentar gustos și usor de ținut, care să te ajute să arzi grăsimea din zonele încăpățânate precum fese, coapse, abdomen.

Vei avea acces la o multitudine de rețete sănătoase și delicioase, astfel încât să nu rămâi niciodată în pană de idei și să știi ce să gătești. Nu va fi nevoie să te înfometezi sau să numeri calorii, vor fi doar alegeri sănătoase foarte ușor de urmat.

În cadrul programului 6 Week Challenge vei beneficia și de acces la un seminar de nutriție unde vei afla cum să-ți concepi o masă ideală, cum să combini alimentele și cum să le pregătesti pentru maxim de rezultate – fără a fi nevoie să urmezi o dietă strictă.

Al doilea pilon esențial al programului constă în accesul la antrenamentele de grup, care te vor energiza și îți vor da boost-ul de care metabolismul tău are nevoie. De 3 ori pe săptămână, vei veni la centrul nostru din Aviației și vei face mișcare într-o atmosferă plina de distracție și energie pozitivă, astfel încât să te reîndrăgostești de mișcare – chiar dacă nu ai mai făcut sport de mult timp.

Antrenamentele de la Bodyshape sunt personalizate și în permanență sunt multipli antrenori la fiecare grupă, care să te ghideze și să te sprijine dacă este prea greu sau prea ușor pentru tine. Programul e ideal chiar și pentru începători, întrucât exercițiile se adaptează în funcție de condiția fizică a fiecărui participant.

Aceste antrenamente de grup sunt cea mai eficientă cale pentru a-ți transforma corpul, iar studiile arată că ard de 9 ori mai multă grăsime decât orice alt antrenament obișnuit.

Al treilea pilon pentru o transformare de succes constă în coaching-ul pe partea de motivație și mindset. Este în zadar să ai cel mai bun plan de nutriție și antrenamente dacă nu ai și sprijinul să îl duci la final și să-l implementezi cu succes.

Vei găsi toată responsabilizarea de care ai nevoie. Te cântărim, măsurăm și îți monitorizăm progresul – astfel încât să știm în permanență unde te afli.

În plus, ai acces și la un seminar despre mâncatul emoțional astfel încât să scapi de pofta psihologică de dulce și de ronțăitul dintre mese.

Primești, de asemenea, acces la un grup de sprijin pe Facebook unde vei putea să adresezi orice fel de întrebări comunității de Bodyshapers, puteți împartăși rețete și puteți să vă lansați diverse provocări pentru a va responsabiliza reciproc”, explică Irina Alionte.

Ce include 6-week challenge:

  • 18 antrenamente distractive de grup (3 x 45 min/săptămână)
  • Plan alimentar gustos și ușor de ținut
  • Seminar de nutriție
  • Seminar de mâncat emoțional
  • Acces la grupul privat de susținere
  • Acces la idei de rețete sănătoase
  • 2 evaluări ale compoziției corporale
  • Ieșiri și petreceri în comunitatea Bodyshaperilor

După ce aplici online pe www.bodyshapetransformation.com și ești acceptat în Programul de Transformare 6 Week Challenge, atunci îți poti rezerva locul cu doar 250 euro (o fracțiune din prețul unui antrenor personal și a unui abonament clasic la sală).

În plus, atunci când finalizezi programul cu succes, slăbind cele 6 kilograme, vei primi încă 6 săptămâni CADOU, prin urmare, 12 săptămâni la Bodyshape în aceasta sumă de bani.

Este programul pe care l-au urmat mii de bucureșteni, inclusiv oameni care au muncă de birou zi de zi, de dimineață până seara, dar care au reușit să își rezerve câte o oră, de trei ori pe săptămână, pentru a veni la Bodyshape și a ajunge la astfel de rezultate uimitoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *