EVENIMENTLa ziVEDETE

FUEGO, CONCERT POP SIMFONIC GRANDIOS ÎN NOIEMBRIE LA SALA PALATULUI – “SUFLETUL MEU DE COPIL”

Este artistul neobosit, este fenomenul care are puterea să facă proiecte grandioase, unice pentru un artist independent, reușind să interpreteze mai multe genuri muzicale, să creeze diversitate și producții impresionante. Este vorba despre Paul Surugiu FUEGO, artistul care are peste 32 de ani de carieră, multe șlagăre, multe activități artistice și show-ul său de divertisment la TVR 2 – ”Drag de România mea!”
Iată că acum surprinde cu un proiect unic la Sala Palatului din București. Pe data de 3 noiembrie 2024, Fuego vă invită la super concertul său extraordinar pop simfonic ”Sufletul meu de copil”, o reverență în fața nostalgiei, un spectacol plin de energie, de muzică aparte, de rememorări și de o trecere prin cei mai frumoși ani ai săi și ai publicului său. Slagăre nemuritoare ale românilor, piese iubite și îndrăgite vor răsuna, într-o interpretare aparte, cu noi aranjamente. Artistul va fi acompaniat de Orchestra Simfonică a Teatrului de Operă și Balet ”Oleg Danovski” din Constanța.
Alături de ei, ca personaje principale, vor fi membrii corului de copii ALLEGRETTO, care celebrează anul acesta 50 de ani de existență și performanțe . Toți vor face un show de zile mari, fiind dirijați de maestrul Cristian Obrejan. Invitatele de seamă ale lui Paul Surugiu, alături de care pregătește momente spectaculoase sunt artistele Oana Sârbu și Daniela Vlădescu. Desigur, nu vor lipsi surprizele, elementele speciale,  dansatorii și proiecțiile video, cele care vor face ca spectacolul să fie unul desăvârșit, așa cum sunt toate producțiile marca Paul Surugiu, pe care le puteți urmări pe canalul său oficial de Youtube. Concertul va avea parte de un dialog între artist și membri corului, purtându-vă prin lumea muzicală a românilor, prin istoria muzicii ușoare, prin șlagărele de neuitat și desigur, prin melodiile aparte ale lui Fuego. Biletele pot fi procurate online de pe Proticket.ro, dar și de la casa de bilete a Sălii Palatului. Partenerul principal al evenimentului este Farmacia Inimii CATENA, iar partenerii media sunt Europa FM, TVR, România TV, Realitatea TV și FERMADOR! Bilete găsiți aici – https://proticket.ro/ticketsys-event/fuego-sufletul-meu-de-copil-sala-palatului/

”Va fi un concert UNIC, la propriu, așa cum nu ați mai văzut, pentru că pregătim o explozie de bună dispoziție și un concept unic, pop simfonic! Sunt alături de muzicieni de seamă, de maestrul Obrejan, pe care-l respect enorm și care va face minuni pe scenă și de minunații copii de la ALLEGRETTO. Va fi o poveste cu muzici alese, cu bucuria unor ani pe care nu-i regretăm, ci ne aducem aminte de ei cu drag pentru melodicitatea lor! Sunt sigur că timp de aproape două ore și jumătate nu veți simți cum a trecut timpul și vă veți bucura de frumoasa poveste pe care vi-o ofer, în această provocare muzicală și pentru mine!” (Paul Surugiu)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *