EVENIMENTLa ziUncategorized

Surpriză de proporţii în studioul Naţional FM. Emisiunea “Staţia de 10” s-a transformat într-un tribut Laura Stoica!

De jumătate de an, Mihai Dacin, realizatorul emisiunii “Staţia de 10”, primea constant mesaje vocale de la un ascultător fidel. Tot ce ştia despre Alexandru S., căci aşa se prezenta, era faptul că se afla mai mereu la volanul unui camion de mare tonaj, fiind şofer profesionist. Acesta îşi dorea foarte mult să ajungă să îl cunoască pe Mihai, motiv pentru care i-a promis că, atunci când va fi în concediu, va trece şi pe la radio.

“Întotdeauna e o plăcere să mă întâlnesc cu ascultătorii din ţară sau din străinătate, indiferent unde se întâmplă asta. Astăzi (n.r.marţi) am fost vizitat în studioul Naţional FM de către Alexandru S. Un ascultător care mereu îmi trimite mesaje vocale de pe drumurile din Germania unde lucrează ca şofer profesionist. El mi-a spus că va avea nişte surprize pentru mine, dar nu le va face decât atunci când va intra în direct. Cum îmi stă în obicei să le fac pe plac ascultătorilor, l-am invitat în emisiune. După câteva discuţii legate de munca lui, acesta mi-a dezvăluit că Alexandru S. vine de la Alexandru Stoica şi că este nimeni altul decât fratele regretatei artiste Laura Stoica. După şocul iniţial, întreaga emisiune a fost încărcată de emoţie iar ascultătorii au reacţionat imediat, dând zeci de mesaje pe telefonul redacţiei. Pentru o zi, emisiunea “Staţia de 10” s-a transformat într-un tribut Laura Stoica, cu poveşti emoţionante şi hit-uri ale artistei!” a declarat Mihai Dacin.

Alexandru Stoica pregăteşte un nou CD Laura Stoica şi un concert tribut care o va avea ca voce feminină pe Alexandra Căpitănescu (cea care a câştigat finala Vocea Romaniei 2023).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *