EVENIMENTLa ziUncategorized

Radhu a lucrat în Argentina cu Tony Cortez, orchestatorul inegalabilei Gloriei Estefan.

Artistul este singurul artist latino de origine română întrat în clasamentul Latin Billboard cu albumul “Radhu -Puro Amor” alături de nume celebre precum Maluma și Shakira, a lansat un videoclip a unei piese produse în Argentina, în limba română!

Piesa se numește „Sunt Călător „, este compusă de Alin Radu, dar a fost produsă în Argentina de către Luis Perrusi și Jonathan Olivi, împreună cu Tony Cortez, orchestatorul inegalabilei Gloriei Estfan.

Radhu este promovat intens de cele mai importante publicații din America Latina, unde este numit „Regele muzicii tropicale din România”. proaspăt întors din turneul efectuat în Mexic, artistul colaborează cu nume sonore din industria muzici latino, precum Laura Zapata, sora superstarului Thalia, dar și cu celebra trupa Rafaga.

Piesa „Sunt Călător” este o piesa pentru cei din România, care vor să înțeleagă mai bine acest concept de muzică tropicală, Radhu fiind singurul artist internațional din România care abordează acest gen muzical!

Videoclipul este filmat în România, pentru că artistul vrea să arate publicului său din America Latină locurile frumoase din care provine.

Regia semnată de Dan Petcan, cunoscutul regizor român preferat de toate vedetele din România, a acceptat să își pună amprenta și să lucreze pentru acest proiect internațional, în care se face responsabil de imaginea artistului și a României peste ocean și nu numai.

„A fost un vis împlinit să lucrez cu Dan Petcan,pentru el am și venit în România sa filmez acest videoclip,iar rezultatul este pe măsură! Este foarte greu de abordat, el având o viziune foarte artistică, exact pe înțelesul meu,iar rezultatul este pe masura! Este cel mai bun regizor cu care am lucrat până acum, și România trebuie să îi cunoască arta! Nu este doar muncă ceea ce face, ci este arta pură, iar eu nu îmi puteam lăsa o piesă lucrată de producătorii Gloriei Estfan și ai lui Luis Fonsi, cei mai buni din America latină, pe mâna oricărui producător sau regizor video! Videoclipul piesei s-a filmat la Cheile Dobrogei și au durat 24 de ore. A fost îngrozitor de cald…”, a declarat Radhu. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *