William și Harry nu s-au privit și nu au interacționat la funeraliile reginei Elisabeta

Prințul William și fratele său, prințul Harry nu s-au privit și nu au încercat să interacționeze la funeraliile reginei Elisabeta, scrie cotidianul britanic  The Guardian. 

Cei doi frați au stat unul lângă altul în timpul procesiunii de la Westminster la Castelul Windsor. Ei s-au aflat în spatele regelui Charles al III-lea, prințesei Anne, prințului Edward și ducelui de York, scrie adevarul.ro.

Potrivit sursei citate, cei doi prinți nu au interacționat nici când soțiile lor s-au alăturat. Frații au păstrat distanța și nu s-au privit niciodată.

În biserică, Harry și Meghan și-au ocupat locurile în fruntea congregației, chiar în spatele regelui Carol și a reginei consoartă, Camilla.

La sosirea la capela Sf. George, William, Kate și copiii lor au așteptat la marginea stranei, pentru a le permite lui Harry și Meghan să treacă, înainte de a-și ocupa propriile locuri. Din nou, nu a existat niciun semn de afecțiune, nici măcar din priviri, între cei doi frați.

Și nici măcar soțiile lor nu păreau mai amabile, dimpotrivă, distante.

Regina Elisabeta a murit pe 8 septembrie, iar ieri au avut loc funeraliile. Familia Regală va mai ține o săptămână de doliu, până pe 26 septembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings Stores