Ce face căsnicia din vedete! J.Lo și Ben Affleck, look total schimbat după nuntă!

Jennifer Lopez, în vârstă de 53 de ani, și Ben Affleck, în vârstă de 50 de ani, au făcut recent o nuntă de basm, iar de atunci cei doi au fost surprinși în diferite ipostaze, care dovedeau că mariajul le priește amândurora. Iată că ultimele fotografii cu celebrul cuplul arată că Ben și Jen și-au schimbat radical look-ul de când s-au căsătorit, demonstrând că fiecare a avut o influență asupra celuilalt. 

Jennifer Lopez arată total schimbată de când a devenit soția lui Ben Affleck. Diva de la Hollywood, cunoscută pentru aparițiile sale mereu puse la punct, a fost surprinsă total altfel decât s-ar fi așteptat fanii, scrie Click!.

J.Lo a trecut de la coafurile impecabile la un păr ondulat, dezordonat, iar vestimentația casual, formată din blugi, bascheți prăfuiți și o bluză șifonată, toate de culoare neagră, au în luat locul ținutelor pline de glamour. 

De cealaltă parte, Ben Affleck a trecut de la alura sa neîngrijită, cu ținute formate exclusiv din blugi și tricou, la un costum elegant de culoare albastră, asortat cu cămașă bleu și ochelari aviator. Actorul a fost surprins pe străzi arătând precum un adevărat James Bond, dovadă că soția sa, J.Lo, i-a dat câteva sfaturi vestimentare. 

Cei doi au spus Da în iulie, ca în august să petreacă din nou, după ce au fost într-o lună de miere la Paris. ACtrița și cântăreața are o avere estimată de 400 de milioane de dolari, iar soțul ei, o avere estimată la 150 milioane de dolari.

Jennifer Lopez
J Lo o soțul ei Ben Affleck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings Stores