EVENIMENTVEDETE

Brigitte, învinsă de Otniela! Bandita rămâne alături de Pastramă în fermă!

Brigitte a părăsit Ferma – Un nou început! și l-a lăsat singur pe logodnicul ei, Pastramă, cu rugămintea să stea departe de Otniela. Din dorința să își elimine rivala în dragoste, Brigitte a căzut în propria plasă, iar Otniela s-a dovedit a fi un adversar pe măsură. Cu acest duel, “bandita” le-a arătat tuturor concurenților de ce este în stare. Va rezista Florin să păstreze distanța față de prima lui dragoste de la cabană? Pare destul de greu de crezut! Nici nu a părăsit Brigitte bine ferma, că lui Florin îi sclipesc deja ochii și îi spune Mihaelei Rădulescu: „Hai că nu e rău, e bine când ai două. Din două, rămâi cu una.

Rămâne de văzut săptămâna viitoare cum se va comporta Florin Pastramă, dar și cum vor evolua…sau nu tensiunile în fermă. Cu două săptămâni înainte de final, concurenții simt presiunea și încep să calculeze fiecare pas pentru a-și asigura locul în finală, dar și cum să pună mâna pe marele premiul de 50.000 mii euro.

Ferma – Un nou început! lider de audiență joi seară!

Ediția Ferma – Un nou început! de joi seară a fost lider de audiență pe toate segmentele de public: comercial, urban și național. La nivelul publicului comercial, cu vârsta între 18 – 49 de ani, PRO TV a condus topul detașat, cu 10.2 puncte de rating și 29.7% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund, care a obținut cifre de două ori mai mici, cu numai 5.0 puncte de rating și 14.5% share. În minutul de aur, la 22:15, peste 2.1 milioane de români au urmărit momentul confesiunii lui Brigitte din camera servitorilor.

Edițiile Ferma – Un nou început! de săptămâna aceasta sunt disponibile integral pe protvplus.ro.

Ferma – Un nou început!

duel Brigitte Otniela, ferma, pro tv

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *