EVENIMENT

Pe 1 iunie, Ioana Lee lansează cartea “19 Secrete Japoneze pentru o viaţă mai bună”

Una dintre cele mai prestigioase edituri din România va publica la începutul lunii iunie 2019 al cincilea titlu în seria de autor Ioana Lee.

“19 secrete Japoneze pentru o viata mai buna” va fi lansata pe 1 iunie la Salonul International de Carte “Bookfest 2019” ce se va desfasura in perioada 29 mai – 2 iunie, in cadrul Complexului Expozitional Romexpo din Bucuresti.
Ca si celelalte patru lucrari scrise anterior de Ioana Lee, volumul va fi bilingv, in limba romana si engleza, iar lansarea se va bucura de prezenta unor nume importante din literatura si cultura romaneasca.
“19 Secrete Japoneze pentru o viață mai bună” identifică și promovează gândurile și convingerile pe care japonezii le-au dezvoltat și cercetat de-a lungul secolelor, în scopul de a insufla oamenilor dorința pentru profunzimea și calitatea existenței lor pe Pământ. Este o carte motivantă, fiind inspirată din japoneză estetică și filosofie, preserată cu exemple din timpul existenței scriitoarei în Japonia.
Celelalte lucrări scrise de Ioana Lee, sub auspiciile editurii RAO, sunt: “Ai Suru” (povestea iubirii sale japoneze), “Ai Suru 2” (reconcilierea cu trecutul după divorțul aristocratului japonez), “Coșmarul american” (povestea vieții scriitoarei continue În Statele Unite cu noi dezamăgiri dar și surprize), și “Eseuri din Capitala Lumii” (ediția revizuită și adăugată la volumul “Reflecțiile unui blog trotter”, o ilustrație personală plină de situații concrete ce dă farmec oricărei lecturi).
Ioana Lee locuiește în prezenz în Washington DC alături de americanul său de soț și de cei doi călugări și adorabili ai cuplului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *