EVENIMENTVEDETE

Corina Chiriac și Adrian Enache revin pe sticlă la Național TV! Andreea Antonescu, spectacol de magie în emisiunea celori doi artiști care fac echipă de duminică 22 martie

Andreea Antonescu a făcut spectacol de magie la postul Național Tv unde a fost invitată. Filmările au avut loc, iar emisia va fi transmisă duminică, 22 martie, atunci când prezentatorii emisiunii ”Opriți timpul”, Adrian Enache și Corina Chiriac revin pe sticlă cu un nou sezon.

Invitată în emisiunea “Opriti timpul”, de la postul Național TV, Andreea Antonescu (37 ani) a uimit publicul cu un număr excepțional de magie. Provocarea a venit din partea Cristinei Strecopitov, prima femeie magician din România. Dar, pentru că tot muzica rămân e cea mai mare pasiune a ei, cântăreața Andreea Antonescu a făcut show alături de Domnul Problemă, combinand cu mult umor versurile de la ”Seniorita” și ”Liberă la mare”, piese de rezistență ale anilor 2000. 

Andreea Antonescu

Momentul are loc în prima ediție a show-ului ”Opriți timpul” prezentat de Corina Chiriac și Adrian Enache, într-un nou sezon, din 22 martie, de la ora 13.00, la Național TV. Cei doi au mai prezentat împreună Revelionul 2020 de la Național TV. În ce o privește pe Andreea Antonescu, anul trecut, solista s-a reunit cu Andreea Bălan, fosta ei colegă de trupă, și au redevenit Andre, trupa de succes, în care au ajuns cunoscute de mici. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *