VEDETE

Fuego: ”Speranța a fost întotdeauna un bun antidot, un pansament”

”Speranța a fost întotdeauna un bun antidot, un pansament minunat pentru sufletul nostru. Indiferent de cât de ciudat ar arăta totul, speranța ne alină sufletul și ne aduce un zâmbet pe chip. Și nu ne amăgim, încercăm doar să ne păstrăm mintea limpede și să fim raționali, deloc influențați de ce auzim bombastic, de multe minciuni din zilele astea și de exagerările inutile. Dacă avem speranța cu noi, că vom trece peste asta, deja totul capătă un alt sens. Nu strică să adaugăm și o rugăciune, privind către cer și încercând să ne dăm seama că și noi greșim și că vom fi diferiți de acum înainte.

Paul Surugiu-Fuego
Paul Surugiu-Fuego

Până la urmă, ni se dovedește încă o dată, că existența e un hazard pe care oricât l-am planifica, nu avem cum să-l coordonăm complet! Eu zic așadar să avem speranță! Vă aștept duminică, de la ora 15.00, la TVR 2, cu o gală superbă!”, scrie Fuego pe Facebook. El va reveni maine, duminică cu o nouă ediție a emisiunii ”Dra de românia mea” la TVr 2, de la ora 15.00.

Fuego are invitati surpriza
Fuego are invitati surpriza

”Cum stăm în casă și încercăm să ne bucurăm de aceste clipe, duminică, de la ora 15.00, la TVR 2, aveți parte de un regal al valorilor. Ne vom emoționa cu toții atunci când vom asculta glasul de înger al minunatei LORELAY MOSNEGUȚU, care impresionează prin sufletul său sensibil și prin multitudinea de talente. Aceasta va veni însoțită de minunata mezzosoprană și pedagog de renume ADINA SIMA, care ne va purta în lumea musicalului, cu un moment emblematic din spectacolul REBECCA. Compozitorul Jolt Kerestely, un suflet de aur și-un muzician desăvârșit, va fi alături de discipolul său, Fuego, care i-a pregătit nenumărate surprize, împreună cu fiul său, Andrei Kerestely. Muzica lui Paul Surugiu va desăvârși atmosfera, împreună cu trupa Supermarket și baletul Florin Mariș. Nu ratați o ediție de colecție!”; scrie artistul pe rețeaua socială.

Lorelay
Lorelay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *