CalatoriiUncategorizedVEDETE

VIDEO În plină pandemie de coronavirus, în Costa Rica este interzis să stai și la plajă! Milionarul Cornel Tăbăcaru vede Oceanul de la balcon

Milionarul Cornel Tăbăcaru, care se află în Costa Rica, unde deține o proprietate de lux pe plaja din stațiunea Jaco, a filmat plaja de aici, de unde turiștii sunt alungați de poliție. Totul din cauza pandemiei de coronavirus. În final, oamenii din Costa Rica au înțeles că trebuie să stea în case și turiștii în hotel, doar la București se făceau grătare!

În plină pandemie de coronavirus, omul de afaceri Cornel Tăbăcaru spune că în Costa Rica este interzis să stai inclusiv pe plajă, chiar dacă sunt numai câteva persoane. Mai mult, poliția a venit imediat să-i alunge pe cei câțiva turiști care au vrut să stea la soare, fie să facă baie în Oceanul Pacific, semn că nu e de glumă cu pandemia de coronavirus nici la ei. Omul de afaceri este izolat în apartamentul său de pe malul Oceanului, conform ultimelor norme date de autorități împotriva coronavirusului.

Cornel Tabacaru si sotia lui, ALina
Cornel Tabacaru si sotia lui, ALina

El a realizat mai multe filmări de sus de la balcon, cu plaja din stațiunea în care deține proprietatea, unde se observă cum poliția își face datoria, în plină pandemie de coronavirus. Din fericire pentru costaricani, Costa Rica are foarte puține cazuri de coronavirus în acest moment, iar numărul lor este trece de 100. Omul de afaceri este convins că oamenii legi vor aplica amenzi, dacă nu vor înțelege să nu mai iasă din casă și să nu mai vină pe plajă. În final oamenii din Costa Rica au înțeles să stea la adăpost pentru a fii protejați de virusul ucigaș, doar la București încă unii se plimbau ciorchine prin parcuri sau făceau grătare la Pădurea Băneasa.

Cornel Tabacaru
Cornel Tabacaru

Milionarul locuiește jumătate de an la căldură în Costa Rica, din toamnă până în primăvară, apoi se mut în Canada.

Cornel Tăbăcaru a devenit vestit după ce în 2012 a refăcut traseul celebrului Titanic, pe vasul Balmoral, când s-au comemorat 100 de ani de la tragicul eveniment. El este şi unul dintre cei mai bogaţi români, cu o avere estimată la 60 de milioane de euro. Cornel Tăbăcaru a ajuns în frumoasa ţară sud- americană Costa Rica în urmă cu 20 de ani. În 2005 a început primele investiţii în afaceri cu banii strânşi în România din celebrele sucuri la dozator. În prezent are statut de rezident permanent ca investitor în Republica Costa Rica. Cornel Tăbăcaru şi soţia lui, Alina, au două fete superbe, Catinca şi Ştefana.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *