EVENIMENTVEDETE

Radhu a colaborat cu muzicieni internationali de renume!

radhu-cu-instrumentul-ciudat
radhu-cu-instrumentul-ciudat

Cunoscutul muzician Radhu a revenit în atenţia publicului iubitor de muzică latino cu piesa „Con Tanto Amor”.

Radhu a colaborat cu muzicieni de peste hotare
Radhu a colaborat cu muzicieni de peste hotare

Radhu sau Radu (32 de ani), pe româneşte, a lucrat cu oameni importanţi din industria muzicală internaţională. „Melodia «Con Tanto Amor» am lucrat-o în Argentina împreună cu producătorii lui Luis Fonsi.

radhu-cumbia
radhu-cumbia

Am avut onoarea şi norocul să lucrez cu cel mai căutat trompetist din America Latină. Am instrumentişti din Peru, Argenina, Mexic şi Columbia, de unde provine stilul meu muzical, cumbia. La această piesă am mai fost ajutat de Jomathan Olivi şi Patricio Sodi, fiul Laurei Zapata şi nepotul Thaliei”, ne-a povestit el.

rhadu
rhadu

„Ca orice artist responsabil faţă de societate, mesajele mele sunt constructive. Mă interesează ca toţi să evoluăm şi fiecare să facem un mic pas înainte pentru asta. Este o melodie de dragoste de oameni și de țară”, ne-a mai spus Radhu. Solistul a plecat din România să-şi trăiască visul și a reușit. Pentru noua lui melodie, solistul a lucrat un an şi a fost singurul artist de cumbia din Argentina care a cântat pentru italieni la invitaţia lor această piesă. Radhu a făcut cunoștință și cu „Chajchas”, un instrument din copite de oaie si de măgar.

radhu-cu-laura-zapata
radhu-cu-laura-zapata

„E un instrument ieştit din comun, dar care este adesea folosit. Mă sfătuiesc în principal cu un compozitor care îmi face linia melodică, apoi cu producătorii. Urmează orchestratorii, dar şi o bună prietenă, psiholog muzical, care mă învaţă cum să fac ca acea piesă și repertoriul meu să dureze peste ani, să fie unicat”, ne-a mai spus Radhu care va reveni în România, tara lui natala, la începutul lunii decembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *