EVENIMENTVEDETE

Alina Pușcaș s-a cununat civil cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu! Și Catrinel și-a oficializat relația în SUA cu iubitul ei, care e tot medic stomatolog!

Alina Pușcaș și-a luat prin surprindere prietenii virtuali sâmbătă, 12 octombrie, după ce a publicat o serie de imagini de la cununia civilă pe care n-o făcuse până acum, deși vedeta anunțase că se căsătorise religios la biserică cu Mihai Stoenescu, încă de acum doi ani!  Pentru ziua în care a devenit soție și în fața legii, prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva”, Alina Pușcaș, a purtat o rochie albă, așa cum nu a făcut în ziua nunții religioase, când a ales o ținută roz pal. Vom afla mai încolo motivele! Pe lângă prieteni, familie și apropiați, Alina și Mihai, care e medic stomatolog, i-au avut alături în această zi specială și pe cei trei copii ai lor, care au asistat zâmbitori și emoționați la eveniment.

Alina Puscas si sotul ei, medicul Mihai Stoenescu

Deși Catrinel Sandu a trecut prin clipe grele la începutul verii anului 2019, iată că acum, vedeta, se bucură de clipe minunate alături de bărbatul cu care a ales să se căsătorească civil sâmbătă, în America, acolo unde locuiește alături de cele două fetițe ale ei. Blonda va face nuntă cu medicul stomatolog Steve Schroeter pe data de 1 noiembrie, tot în SUA. „Eu şi Steve am stabilit că nunta noastră va avea loc pe data de 11.11, adică în noiembrie, peste doar opt luni. Am ales această dată pentru că am tot avut conjuncturi, situaţii fericite şi coincidenţe legate de acest număr. Am decis să facem aici, în America, într-un cadru restrâns”, ne-a spus Catrinel, care anul acesta și-a pierdut tatăl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *