Uite cine îi face concurență Irinei Loghin și lui Fuego! Ștefania Rareș și Dragoș Cicu, noul cuplu muzical mamă-fiu pe scenă

Uite cine îi face concurență lui Fuego și Irinei Loghin! Ștefania Rareș (76 ani), o îndrăgită interpretă de muzică populară cu ștate vechi și Dragoș Cicu (tenor și interpret de pop-operă) sunt azi, noul cuplu muzical mamă-fiu pe scenă.

Cei doi artiști, Ștefania Rareș și Dragoș Cicu și-au făcut debutul cu piesa ”Valurile Dunării” la filmările emisiunii ”Acasă la Electrecord”, ce se va difuza azi, 14 octombrie, de la ora 20.30 pe postul Etno TV. Ei speră să aibă succesul Irinei și al lui Fuego, care au dat lovitura cu duetul lor. În cadrul emisiunii de la Etno Tv de azi, tenorul și-a lansat albumul ”București, Micul Paris”, iar la final a primit în dar un tort îmbrăcat în marțipan, cu o placă de vinil și fotografia lui pe el. ”Cine nu a visat, iubit și trăit, cine nu s-a transpus în timp ascultând melodiile din perioada interbelică, interpretate de nume mari precum Cristian Vasile și Jean Moscopol… Prin intermediul acestui proiect , îmi propun să aduc împreună mai multe generații, acesta fiind o punte peste timp… Legătura dintre generații va fi trăirea, vibrația pe care aceste melodii o vor crea în sufletul lor. Am realizat chiar și o versiune modernă a celebrei melodii ”zaraza”, un mix conceput de DJ Yaang”, spune Dragoș Cicu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *