VEDETE

Vladimir Draghia, fascinat de fetita lui: “Ea este singura care castiga lupta eterna cu gravitatia, cu anii, cu tot!”

Vladimir Draghia, prezentatorul emisiunii “FanArena”, isi imparte timpul, de cand s-a intors din Republica Dominicana, intre televiziune si familie. Castigator al primului sezon “Exatlon”, acesta a resimtit din plin lipsa familiei in perioada competitiei. Indragostit pana peste cap de sotia sa, Alice, si fermecat, pur si simplu, de fiica lor, Zora Alaia, Vladimir marturiseste ca este uimit, in fiecare zi, de evolutia micutei.

“Zora ma uimeste cu fiecare pas pe care il face in dezvoltarea ei, ma uimeste ca, spre deosebire de oamenii pe care-i am in jurul meu, ea este singura care castiga lupta eterna cu gravitatia, cu anii, cu tot! Tot organismul ei, ea toata infloreste in timp ce noi, toti ceilalti, ne chircim, ne indoim, ne aplecam spre pamant. Cu toate lucrurile astea ma uimeste Zora!”, marturiseste Vladimir.

Implicat suta la suta in cresterea Zorei, Vladimir traieste la intensitate maxima fiecare faza pe care micuta o parcurge, si incearca sa nu rateze niciun moment al “devenirii” ei.

“Este incredibil sa ajungi sa constientizezi etapa asta, sa intelegi ce inseamna nasterea, cresterea unui copil. N-are cum sa nu te emotioneze fiecare pas pe care-l face copilul tau”, spune Vladimir.

 Vladimir Draghia prezinta, alaturi de Ilinca Vandici, in fiecare miercuri si joi, imediat dupa “Exatlon”, de la ora 23:15, emisiunea “FanArena”, in care se dezbate, la cald, tot ceea ce se intampla in cel mai indragit reality al momentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *