EVENIMENTFrumuseteLa zi

O puștoaică de 7 ani este Miss România Junior! Sophia Dascălu este “Viitoarea stea a scenei și a modei românești”

Sophia Dascălu este o fetiță minunată, în vârstă de 7 ani și jumătate care este câștigătoarea Miss România Junior, la categoria ei de vârstă. De asemenea, puștoaica deține titlul Miss Elegance acordat de designerul Romanița Iovan și Miss Fotogenie acordat de cunoscutul fotograf Marius Bărăgan. Evenimentul a avut loc chiar pe data de 1 aprilie și a reunit un juriu fără precedent.

Fetița de excepție este nu doar frumoasă, ci și plină de talente. Sophia vorbește engleza la un nivel avansat, iar acum are în plan să studieze în paralel, și limba franceză.

Micuța face balet de la 3 ani la cea mai prestigioasă școală de gen din România. În același timp este pasionată de muzică și, drept urmare ea studiază și pianul. O altă pasiune a Sophiei este echitația.

Sophia Dascălu a realizat și o ședință foto în cadrul unui eveniment organizat la Venezia. Campania de la Venezia a reunit nume din zona de fashion precum: Alin Gălățescu-regizor artistic, Mirela Vescan-Make-up, Geta Voinea-Hair-style. Ținutele au fost asigurate de Petite Coco, iar fotografiile au fost realizate de Ciprian Strugariu și Rolf Vescan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *