FUEGO REVINE LA SALA PALATULUI!

Pandemia continuă să ne dea bătăi de cap și este practic imposibil să poți susține vreo manifestare artistică. Așa se face că minunatul concert „SIMFONIC”, al artistului Paul Surugiu Fuego, reprogramat pentru 21 mai 2021, se va susține la o dată ulterioară, mai precis pe 29 noiembrie 2021. După cum declară chiar artistul, este ultima reprogramare a acestui eveniment. Biletele achiziționate inițial sau pe parcursul celorlalte reprogramări rămân valabile fără nici un fel de problemă!

Producția se anunță a fi una impresionantă, Fuego și echipa lui pregătind minuțios, dinainte de pandemie, acest show, investind enorm în realizare, partituri, ținute, concept, scenariu, promovare. 

Este vorba despre un concert pop simfonic grandios, o feerie a muzicii înalte, într-o interpretare și-o formulă de excepție. Show-ul va fi realmente colosal, cu peste 140 de artiști pe scenă, cu elemente speciale și multă emoție. Paul Surugiu va fi acompaniat de Orchestra Metropolitană București, condusă de maestrul dirijor Daniel Jinga. De asemenea, pe scenă va fi prezent și Corul Accoustic, în formulă de 50 de interpreți, alături de care Fuego va cânta într-o reverie a muzicii. Spectacolul va avea mai multe surprize formidabile, de la noutăți muzicale, sonorități pline de patos și putere, până la invitați speciali și duete inedite, cu nume de referință!

„Dragii mei, mi-e dor de scenă și aș da orice să pot reveni pe ea, să pot fi în fața oamenilor, să pot aduce bucurii și să pot fi eu, în toată plenitudinea și libertatea mea. Din păcate, mai trebuie să aștept acest moment! Astfel, împreună cu echipa alături de care am pus pe picioare proiectul “SIMFONIC”, de la Sala Palatului, am luat hotărârea să amânăm pentru ultima oară acest concert, până pe 29 noiembrie 2021.  

fuego
Fuego

Ar fi trebuit să-l realizăm în mai, pe 21, dacă ne reveneam, asta după ce l-am reprogramat deja de trei ori. Din nefericire, nu e posibil! Sperăm ca până în noiembrie să ne mai revenim și măcar cu 50% din capacitate și cu măști în sală să putem juca. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care nu și-au retras biletele până acum și așteaptă acest eveniment de anvergură, grandios. Mă înclin în fața lor, iar asta mă responsabilizează!” ( Paul Surugiu-Fuego)

Duminica aceasta, 16 mai, de la ora 15.00, la TVR 2, sosește la “Drag de România mea!”, cu un moment special, frumoasa și talentata Mirela Vaida, un artist complex, care cântă, dansează, este actriță a Teatrului de Revistă din București, face și televiziune și care i se va destăinui lui Fuego, într-o ipostază în care nu o vedeți prea des. Ne aduce și cântec popular, dar și un fragment din lumea interbelică.

Despre ce înseamnă să fii om, despre o rețea de idoli, despre amintiri și despre familia sa minunată ne va vorbi Irina Păcurariu, celebra jurnalistă premiată, care va povesti și despre cum vede ea societatea românească din prezent. Într-o formă de zile mari, îl veți revedea și asculta pe Aurel Moga, un artist perseverent, lansat în anii 80, cu mai multe succese. El ne face o invitație la dans și ne mărturisește ce înseamnă muzica în viața lui! Frumoasa AMNA, una dintre artistele de succes ale noului val, ne va emoționa cu un cântec dedicate mamei, ne va vorbi despre fiul ei, despre compoziție și ne va cânta și unul dintre hiturile sale actuale.

Despre experiența Eurovision ne va povesti celebrul Cezar Ouatu, contratenorul care ne-a reprezentat în 2013 la acest concurs celebru. El va face și o demonstrație de talent, cântând pe două voci, una dintre partiturile celebre de opera din întreaga lume. Cu energie, cu umorul la purtător, gata să răspundă provocărilor lui Fuego, vine Laura Lavric. Aceasta va fi însoțită de fiul ei, Victor Lavric. Laura ne va cânta muzica ușoară, vom asculta și cel mai recent single Victor Lavric Project și ne vom bucura de momente spumoase alături de ei! Nu ratați!

Mirela Vaida si Fuego

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings Stores