VEDETE

DESPRE PRIETENIE, LONGEVITATE, CREDINȚĂ ȘI IUBIRE ÎN EMISIUNEA LUI FUEGO, LA TVR 2!

Când spui că ai drag de țara aceasta, cu toată forța, înseamnă să-ți pese, înseamnă să nu te încadrezi în modă neapărat și să încerci să oferi alternativă. La emisiunea „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, lui Paul Surugiu Fuego și echipei lui le pasă de ceea ce oferim publicului, le pasă de fiecare vorbă și de fiecare lecție și consideră că e o responsabilitate pe care trebuie să  îndeplinească cu brio. Poate și de asta vor ca fiecare gală să aibă vorbe alese, să aibă o anumită eleganță și să aducă oamenilor muzică, emoție, cunoaștere și oameni care au făcut ceva în viața lor și merită cu prisosință să fie în fața voastră.

Duminica aceasta, 9 mai, de la ora 15.00, la TVR 2, Paul Surugiu și echipa v-au pregătit o gală în care veți descoperi secretul longevității în cuplu, istorii de cândva, muzică specială, amintiri cu actori de aur și multe alte lucruri speciale. Astfel, pășește în platoul emisiunii artistul Sergiu Cioiu, un capitol important al muzicii românești, care uimește la vârsta de 82 de ani, care va cânta live, care ne va spune însemnătatea versului într-un cântec și care ne va emoționa cu profesionalismul său.

Fuego

Veți descoperi secretele iubirii dintre Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu. Povestea celor doi ține de mai bine de 35 de ani și ne vor spune ce i-a unit și ce face ca totul să meargă mai departe. Maria Dragomiroiu are și o premieră pentru publicul său. Actorul Silviu Biriș vă poartă în lumea interbelică, ne vorbește despre întâlnirile sale memorabile, despre credință și noua sa activitate, teologia. Totodată, aceasta a pregătit un duet memorabil alături de Paul Surugiu Fuego, cu un cântec celebru!

Sosește în emisiune și Monica Davidescu. Celebra actriță a Teatrului Național va povesti despre bucuriile carierei sale, despre marii actori alături de care a jucat, dar și despre relația cu celebrul Aurelian Temișan. Aceasta a pregătit un moment artistic emoționant alături de Paul Surugiu!

Monica Davidescu

Revin în emisiune și două dintre marile voci ale României, două artiste pline de talent, de patos și de frumusețe – NICO și LUMINIȚA ANGHEL. Ne-au pregătit cântece speciale, ne vorbesc despre prietenie, despre părinți și răspund unor provocări speciale din partea lui Fuego, care oferă publicului două premiere muzicale, ambele pe versurile regretatului Nicolae Dabija, marele poet și academician din Basarabia, care ne-a părăsit de curând! Nu ratați! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *