Claudia Pătrășcanu , ipostaze provocatoare pe internet

Claudia Pătrășcanu , în vârstă de 42 ani s-a fotografiat extrem de provocator pe internet. Cântăreața, aflată într-un proces de divorț de fostul ei soț, Gabi Bădălău, a decis să se dedice mai mult carierei de model.

Claudia Pătrășcanu, în vârstă de 42 ani, s-a fotografiat extrem de provocator pe internet. Cântăreața, aflată într-un proces de divorț de fostul ei soț, Gabi Bădălău, a decis să se dedice mai mult carierei de model.

Vedeta cu bustul la vedere – Claudia Pătrășcanu, ipostaze provocatoare pe internet

Cu atât mai mult, cu cât artiștii nu își pot desfășura activitatea. De mai bine de un an de zile, de când a venit pandemia de coronavirus. Astfel, artista a publicat mai multe imagini cu ea pe rețelele sociale în ipostaze sexy, provocatoare.

Chiar dacă e îmbrăcată într-un costum bărbătesc, Claudia a lăsat la vedere bustul său generos cu care a încins imaginația bărbaților.

Claudia Pătrășcanu, ipostaze provocatoare pe internet
Claudia Pătrășcanu, ipostaze provocatoare pe internet

Mă simt mai puternică ca oricând, am renunțat la persoanele toxice din viața mea, la acele persoane care nu mi-au adus nimic bun spiritual și asta pentru că am luptat mult să mă vindec pe interior și am suferit mult până să devin ceea ce sunt în prezent.

De multe ori trec prin foc și ies pe partea cealaltă mai puternică și mai ambițioasă. Nimeni nu are o viața de poveste, însă o femeie puternică întotdeauna îți va zice cu zambetul pe buze despre tot ce a trăit, iubit sau încercat, fără vreo urmă de regret”, a scris Claudia Pătrșcanu în dreptul imaginilor publicate pe rețelele de socializare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *