Antena 1 difuzeaza Iisus din Nazareth

Antena 1 difuzeaza Iisus din Nazareth. Incepand de maine, in fiecare vineri, de la 20:30, Antena 1 va difuza mini seria „Iisus din Nazareth”, productie realizata de Franco Zeffirelli,. El prezinta viata, moartea si invierea lui Iisus din Nazaret. Asa cum sunt ele prezentate de Noul Testament. Ultima parte a seriei va fi difuzata in Vinerea Mare, de la 20:30, la Antena 1.

Antena 1 difuzeaza Iisus din Nazareth. Începând de mâine, în fiecare vineri, de la 20:30, Antena 1 va difuza mini seria „Iisus din Nazareth”, producţie realizatã de Franco Zeffirelli, ce prezintã viaţa, moartea şi învierea lui Iisus din Nazaret, aşa cum sunt ele prezentate de Noul Testament. Ultima parte a seriei va fi difuzată în Vinerea Mare, de la 20:30, la Antena 1.

Antena 1 difuzeaza Iisus din Nazareth

Realizat la cererea Papei Paul al VI-lea şi difuzat pentru prima oară în Duminica Floriilor şi a Sfintelor Paşti din anul 1977, filmul Iisus din Nazareth s-a bucurat de succes, fiind tradus în numeroase limbi. Scenariul filmului are la bază naraţiunea celor patru evanghelii ale Noului Testament şi, în general, redă fidel textul biblic. Îînsă Zeffirelli a făcut şi unele modificări, despre care s-a spus că se bazează pe unele tradiţii extra-biblice. Din distribuţia seriei fac parte Robert Powell (în rolul lui Iisus), Olivia Hussey (Maria din Nazaret) sau Anne Bancroft (Maria Magdalena).

KEY POSTER ART FOR JESUS OF NAZARETH SHOWS JESUS (ROBERT POWELL) WEARING THE CROWN OF THORNS *** Local Caption *** Drama Series

Ce se întâmplă astăzi cu actorul din Iisus din Nazaret

Multă lume a auzit că actorul care l-a interpretat pe Mântuitorul nostru Iisus Hristos în filmul celebru al lui Franco Zeffireli a înnebunit. Total fals! După rolul din film, actorul, acum în vârstă de 75 de ani, a continuat să fie activ, inclusiv pe micile ecrane,. Dar n-a reuşit niciodată depăşească interpretarea pe care a avut-o în celebra peliculă. Mai mult, și după 42 de ani actorul britanic continuă să fie asociat cu rolul lui Iisus.

Desi regizorul Franco Zeffirelli şi-ar fi dorit nume mari ca Al Pacino sau Dustin Hoffman în rolul lui Iisus. Când a vazut ochii albastri ai lui Powell, a ştiut că a găsit ce căuta. Actorul perfect pentru rolul lui Iisus. Regizorul i-a dat un sfat lui Robert Powell. Să nu clipească, pentru a scoate în evidenţă ochii albaştrii, pătrunzători, şi pentru a-i da un aer plin de mister.

Robert Powell

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *