Premieră: festival pentru copii online! Premiul cel mare a fost obținut de o româncă

Prima editie a Festivalului International de canto pentru copii on line Good Vibes s -a incheiat. Au concurat 15 artisti din cei 130 inscrisi. Trofeul a fost obținut de o tanara de 18 ani din România.

Trofeul grand prix in valoare de 300 euro a ramas in Romania dupa ce toti 20 de membrii ai juriului international din 17 tari precum: Rusia, Malta, Republica Moldova, Lituania, Serbia, Turcia, Elvetia, Belarus, Macedonia, Kosovo, Estonia, Ucraina, Albania, Polonia si Romania, au dat 10 pe linie interpretarii tinerei de 18 ani,  Alexia Troaca!

Trofeul grand prix junior in valoare de 200 de euro pleaca spre Malta, adjudecat de  Michael Bartolo Chircop, in varsta de 13 ani.

Organizatorii, Asociatia Musicando con Adina Sima, a mai oferit un premiu de popularitate celui mai tanar concurent din festival, Beppe Caruana, 5 ani din  Malta.

Trofeele sectiunilor pop romanesc, pop international, tribut si musical au fost castigate de :

1 Madalina.Lungu – Rep.Moldova

2. Luana Toader – Romania

3.Nicolle Hammet – Malta

4. Ariana Rodocan – Romania

5. Ambra Chinie – Romania

Din Romania in juriu s-a aflat Ovi Jakobsen, presedintele sectiunii pop international si Adrian Enache, presedintele sectiunii tribute. Prezentatoarea festivalului, atat in romana, cat si in engleza a fost Bibi.

Bibi din casa de la Iuliana conectata cu 17 tari !
Festival de copii online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings Stores