EVENIMENTVEDETE

Paul Surugiu-Fuego: ”Nu are nici un rost să ne panicăm! Știu că e greu, știu că poate perioada este dificil de traversat”

”Nu are nici un rost să ne panicăm! Știu că e greu, știu că poate perioada este dificil de traversat, dar cu mintea limpede, cu răbdare, vom trece peste ea!

Suntem mult mai puternici decât ne imaginăm și sunt sigur că viața, deși zdruncinată acum de la limitele normalului, va continua în sens pozitiv, cu alte situații imprevizibile. La un moment dat, vom deschide porțile unei lumi noi, care va veni ca o provocare! Vom deschide noi porți ale sufletului nostru și poate că asta ne va schimba în sens pozitiv! Când va veni acel moment este important să ne gândim la țara noastră, la producători, la simboluri, la artiștii autohtoni, la turism, resuscitând spiritul patriotic, pe care mulți, din motive mai mult sau mai puțin serioase, l-au pierdut! Chiar asta vă propun, să pornim, să ne gândim, cu avânt, la un viitor de care fiecare dintre noi trebuie să aibă grijă mai mult! Ne vedem duminică, la TVR 2, de la ora 15.00! ”, scrie Fuego pe facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *