EVENIMENT

Ce și-a făcut Dana Săvuică pentru a avea genunchi mai frumoși la 50 de ani

Înainte de a împlini 50 de ani, Dana Săvuică și-a dorit să aibă genunchi mai aspectuoși și fără riduri. A reușit să scape de această problemă care îi dădea bătăi de cap apelând, ca de fiecare dată, la medicul său estetician Iancu Morad. 

Zona genunchilor este una dintre cele mai rapid afectate de semnele îmbătrânirii, iar majoritatea ar crede că nu există un tratament estetic pentru a stopa acest lucru. La fel a crezut și Dana Săvuică până să afle de la medicul său estetician, Iancu Morad, că tehnicile de ultimă generație permit tratarea până și a celor mai dificile zone ale corpului. 

“Vobeam cu medicum estetician Iancu Morad despre semnele de îmbătrânire care se instalează la nivelul corpului, în special la femei, și care sunt în zone vizibile, precum zona genunchilor. Noi stăm foarte mult pe tocuri, ne mișcăm foarte mult și atunci încep să apară niște riduri la genunchi care dau un aspect tare neplăcut. Eu am și genunchii proeminenți și mai mult de atât cred că or să se instaleze aceste cute. Din acest motiv, m-a preocupat această problemă, dar sincer nu credeam că îi voi găsi rezolvare. Din fericire, m-am înșelat”, povestește Dana Săvuică.

Genunchii sunt adesea o zonă neglijată, dar extrem de predispusă la apariția ridurilor pe măsura înaintării în vârstă.

“Zona genunchiului este una foarte greu de tratat. Pielea din acea zonă este într-o mișcare aproape permanentă. Dacă adăugăm înaintarea în vârstă și oscilațiile de greutate, aspectul genunchiului se deteriorează în mod clar cu trecerea timpului. Pierdem colagenul, pierdem elastina, iar din păcate uităm că și zonele de genul genunchilor sau coatelor au nevoie de îngrijire”, explică medicul estetician Iancu Morad. 

Chiar dacă îngrijim pielea cu creme sau uleiuri, trecerea anilor nu poate fi astfel păcălită și lasă semne neplăcute din punct de vedere estetic. 

“Eu îmi întrețin tot timpul pielea, fac dușuri cu tot felul de uleiuri, mă dau cu creme, dar cu toate astea se vede că pielea se usucă și s-au instalat niște cute inestetice. Indiferent de cât de multă grijă am avut eu de-a lungul timpului. Plus că noi, femeile, mai facem o prostie. Ne place să stăm vara la soare, să ne bronzăm, și am observat cum exact pe bronzul acela frumos, se văd și mai bine aceste cute de la genunchi. Pentru că se usucă și se deshidratează pielea. Tocmai de aceea am apelat la un tratament de injectare cu diverse substanțe, pe care l-a realizat medicul Iancu Morad în clinica sa, care să mă ajute să scap de cutele inestetice din zona genunchilor”, spune Dana Săvuică.

Dr. Murad si Dana Savuica
Dr. Murad si Dana Savuica

“Tratamentul constă în injectarea unui cocktail de vitamine, oligoelemente, cristale de calciu și alte substanțe de ultimă generație care stimulează producția de colagen propriu. Necesită 3, 4 sau 5 ședințe, câte una în fiecare lună, în funcție de cum reacționează fiecare organism în parte, dar după a doua ședință se vede deja cu ochiul liber o ameliorare a ridurilor. Pielea devine mai catifelată, mai hidratată. Este un tratament interesant și nedureros. Pur și simplu injectăm substanța sub piele, în zonele în care vrem să stimulăm producția de colagen”, explică Dr. Iancu Morad. 

Intervenția a fost realizată la clinica medicului Iancu Morad, Luxury Aesthetics din București, acolo unde își fac tratamente și alte vedete precum Tania Budi, Raluca Bădulescu sau Cătălin Botezatu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *