EVENIMENTVEDETE

Alina și Romeo Negoiasă de la Alesis au filmat un videoclip cu Orchestra Muzicii Reprezentative a Armatei

Alina și Romeo Negoiasă de la Alesis au compus o melodie special pentru Ziua Națională a României. Ideea le-a venit în luna iunie, la lansarea albumelor lor la Cercul Militar.

Alesis
Alesis

”Ne-a plăcut provocarea artistică lansată de domnul General cătălin Zisu, de a compune o melodie dedicată României, cu ocazia Zilei Naționale, 1 Decembrie. Melodia ”Tu, Românie” a fost gândită de așa natură încât să poată fi orchstrată împreună cu Orchestra Muzicii Reprezentative a Armatei, condusă de domnul Aurel Gheorghiță. Videoclipul melodiei a fost realizat și gândit cu ajutorul Centrului de Presă al Armatei. Avem pregătită și o altă melodie, tot alături de Muzică Reprezentativă a Armatei, tot cu videoclip, pentru luna ianuarie”, ne spun cei doi soți, care au până acum în repertoriu în jur de 100 de melodii proprii.

Alina si Romeo

Alina și Romeo Negoiasă își doresc să realizeze și un album cu muzică patriotică. ”Colaborarea noastră cu Muzică Reprezentativă a Armatei am gândit-o la lansarea celor 2 albume ale noastre, ”Refrenele Iubirii” și ”De pahar, de dulce amar”. Lansarea a avut loc la în Sala de Marmură a Palatului Militar Național, gazde minunate și pentru evenimente de amploare”, mai spun Alina Și Romeo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *