EVENIMENTVEDETE

Nadia Comăneci, model în straie tradiționale și stilizate

După ce anul trecut a realizat prima ședință foto cu haine tradiționale stilizate create special pentru ea, în această toamnă, Zeita de la Montreal a revenit în țară pentru un nou shooting.

Nadia Comăneci

Într-o zi superbă de toamnă, în cadrul istoric și impunător al Palatului Mogoșoaia, Nadia Comăneci a strălucit în mai multe ținute cu influențe tradiționale, create de IIANAbrand recunoscut și apreciat pentru straiele tradiționale și stilizate pe care le produce. „A fost o zi plină, dar îmi place faptul că designerii IIANA sunt foarte creativi și aduc ceva nou de fiecare dată. Păstrez și port cu drag hainele pentru care am fost model, mai ales la evenimentele unde trebuie să îmbraci ceva unicat pentru a reprezenta locul de unde vii. Mă bucur că am ocazia să promovez tradițiile românești”, a mărturisit legenda gimnasticii mondiale.

Nadia Comăneci

Colaborarea dintre cea mai mare gimnastă pe care a avut-o România și IIANA va continua și cu susținerea proiectelor Fundației Nadia Comăneci. 

Nadia Comăneci

“Este o onoare pentru noi să o avem și în acest an Brand Ambasador pe Nadia Comăneci. Prin felul său de a fi știe să pună în valoare fiecare produs pe care îl poartă și mai ales să dea strălucire și eleganță.

Nadia comaneci promoveaza brand ul romanesc iiana
Nadia Comăneci

Promovăm și susținem tradițiile, valorile și lucrurile frumoase, astfel că din acest an vom demara și o campanie împreună cu Fundația Nadia Comăneci. Mai exact, un procent din vânzarea anumitor produse vor merge către această fundație pentru a încuraja și susține activitățile lor”, ne-a declarat Alina Isakovic, manager IIANA.

Nadia Comăneci promovează Iiana
Nadia Comăneci promovează Iiana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *