EVENIMENT

TOMMY HILFIGER ANUNȚĂ CAMPANIA KIDS TOAMNĂ 2019

Tommy Hilfiger anunță campania globală TOMMY HILFIGER Kids Toamnă 2019 care celebrează spiritul de explorare al copiilor, când aceștia descoperă lumea, scriind propriile povești și reguli. Campania se va lansa la nivel global pe 1 august 2019.

Realizată de Chad Moore, campania TOMMY HILFIGER Kids Toamnă 2019 surprinde energia și entuziasmul unui nou an școlar și promisiunea aventurilor ce urmează. Copiii recuperează la bordul unui autobuz școlar clasic galben timpul petrecut despărțiți în vacanță, descoperă împrejurimile în timpul unei excursii în aer liber și explorează creativitatea și auto-exprimarea la muzee.

Colecția TOMMY HILFIGER Toamnă 2019 pentru Copii este inspirată de ciocnirea conștientă între funcție și patrimoniu, fuzionând mai multe elemente sustenabile cu un caracter practic. Aceasta ne propune, printre altele, jachete tip puffer umplute cu puf și veste din pluș moale ce au pe deasupra un strat de țesături impermeabile. Colecția revizitează arhivele de brand, modernizând stilurile-semnătură precum puloverul varsity în culori contrastante cu dungi și stele jucăușe. Broderiile Tommy Crest și imprimeurile florale totale adaugă un twist cool tricourilor și rochiilor. Tonurile neutre și paleta de culori emblematică a brandului – roșu, alb și albastru – sunt completate cu galben vibrant și roz pal. O colecție pentru Toamnă 2019 care adaugă tehnicalitate și versatilitate ADN-ului clasic, American, cool al brandului.

Colecția TOMMY HILFIGER Toamnă 2019pentru Copii este disponibilă în magazinele TOMMY HILFIGER KIDS.

# # #

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate. 

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Tommy Hilfiger

Cu un portofoliu de brand ce include TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai recunoscute grupuri de designer de lifestyle premium din lume. Obiectivul său este proiectarea și comercializarea de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport de înaltă calitate pentru bărbați, articole de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport pentru femei, îmbrăcăminte pentru copii, colecții de denim, lenjerie (inclusiv halate, pijamale și îmbrăcăminte de casă), încălțăminte și accesorii. Prin intermediul unor parteneri licențiați, Tommy Hilfiger oferi produse de lifestyle precum ochelari, ceasuri, parfumuri, costume de baie, șosete, mici articole din piele, articole de uz casnic și genți de voiaj. Linia de produse TOMMY JEANS constă în îmbrăcăminte din denim și încălțăminte pentru bărbați și femei. Colecția este completată de o varietate mare de genți, accesorii și parfumuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *