Natașa Raab își jelește soțul, pe care l-a îngropat duminică: “Ai plecat şi m-ai lăsat singură”

Natașa Raab își plânge soțul, pe medicul Vlad Guțul, care a pierdut lupta cu o boală necruțătoare, cancerul. Actrița, mai cunoscută din reclama la lactate deși are un palmares bogat, încă nu și-a revenit după moartea soțului ei.

Natașa Raab trece prin momente cumplite. Își plânge soțul și durerea pe Facebook. Ea a postat mai multe mesaje sfâșietoare legate de moartea soțului ei, medicul Val Guțul, care a urit de cancer la prostată.

“Iubitul meu, Al meu soţ, care a plecat şi m-a lăsat singuraaaă, Tati al meu”, sunt câteva dintre mesajele postate de actriţă pe Facebook, însoţite de fotografii cu regretatul ei soţ. “Vă mulţumesc tuturor celor care sunteţi şi veţi fi cu mine”, a transmis, de asemenea, actriţa tuturor celor care i-au fost aproape. Oamenii, la rândul lor, au transmis mesaje de condoleanţe şi de susţinere, în urma decesului regretatului medic.

”Sincere condoleanțe!!! Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace !!! 😢😢, Condoleanțe! Dumnezeu să-l primească!, Dumnezeu să îl așeze la dreapta Sa!, Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumină veșnică!➕🕯🌹, Nu o să muriți. Dumnezeu nu vă lasă, vă împinge înainte”, sunt câteva dintre mesajele celor care au ținut să-i arate Natașei Rabb că nu este singură.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *