EVENIMENTVEDETE

Cine a prins buchetul de mireasă la nunta Andreei Bălan!

Andreea Bălan și George Burcea s-au cununat religios duminică, atunci când au botezat-o și pe fetița lor mai mică, Clara Maria. Buchetul de mireasă al vedetei l-a prins o artistă sexy de la noi. Află cine!

La nunta ei, Andreea Bălan (35 ani) a aruncat buchetul de mireasă de două ori, întrucât prima dată acesta a aterizat în mâinile micuței Dora, fetița nașilor, Monica Davidescu (47 ani) și Aurelian Temișan (47 ani), care va împlini 9 ani pe 7 noiembrie. La a doua aruncare a buchetului, mireasa a nimerit mai bine, căci de această dată a ajuns în mâinile unei vedete sexy de la noi, și anume, Lora. Conform tradiției de la noi, persoana care prinde buchetul ar urma să se căsătorească anul viitor. După ce Lora a prins buchetuld e mireasă al Andreei Bălan, nașa Monica Davidescu i-a pus voalul de mireasă pe cap, iar artista era vizibil emoționată, dar și surprinsă pentru că nu se aștepta deloc. Lora are o relație cu impresarul ei, Ionuț Ghenu, fostul iubit al actriței Doinița Oancea.

Lora a prins buchetul

La o lună și 5 zile de la cununia civilă au pășit la altar

Andreea Bălan și George Burcea s-au cununat civil pe data de 10 august iar cununia religioasă a avut loc ieri, 15 septembrie, la Biserica Sf. Treime Dudești. În aceeași zi a avut loc și botezul fetiței lor, Clara Maria (6 luni). Cuplul mai are o fetiță, Ella Maya, care va împlini în curând 3 ani.

Andreea Balan s-a cununat religios cu George Burcea pe 15 septembrie 2019. Nasii de cununie sunt Monica Davidescu si Aurelian Temisan
Andreea Balan s-a cununat religios cu George Burcea pe 15 septembrie 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *