VEDETE

„ Se striga darul”, in fiecare sambata seara; duminica de duminica, telespectatorii vor putea urmari evolutii coregrafice spectaculoase, la „Imi place dansul”

Weekendul acesta aduce modificari in grila Kanal D. Astfel, concurentii de la „Imi place dansul” isi vor continua evolutiile sub ochii vigilenti ai celor patru jurati, CRBL, Emil Rengle, Cocuta si Beatrice Rancea, urmand ca din aceasta saptamana show-ul sa fie difuzat in fiecare duminica, de la ora 20:00.

In fiecare sambata seara, telespectatorii vor fi martorii celor mai inedite nunti ale romanilor, un adevarat spectacol al traditiilor, la „Se striga darul”. Asa cum ne-au obisnuit, Andreea Mantea si Mihai Mitoseru isi continua aventurile incredibile si competitia permanenta pentru strangerea zestrei. Cele mai frumoase obiceiuri, emotiile uriase ale insurateilor, dar si ale invitatilor acestora, cele mai speciale peisaje, toate acestea vor face deliciul telespectatorilor, in fiecare sambata seara, de la ora 20:00, incepand din 14 septembrie. 

O noutate in grila Kanal D, dupa ce productia „Mireasa din Istanbul” a ajuns la final, este revenirea serialului „Patria mea esti tu” in grila Kanal D, cu cel de-al doilea sezon. Astfel,  fanii serialelor turcesti vor avea bucuria sa ii revada, in fiecare luni si marti, de la ora 23:00, imediat dupa „Lacrimi la Marea Neagra”, pe indragitii actori Halit Ergenc si Berguzar Korel, cu noi intamplari dintr-o perioada tulbure a istoriei Turciei.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *