Viorela Filip, în costum de baie, în tinerețe la 38 ani!

Viorela Filip s-a numărat printre cele mai frumoase artiste de la noi. A fost numită femeia-clepsidră, cu un corp de milioane. Cum arăta în tinerețe pe plajă!

Viorela Filip (68 ani) a fost o femeie de o frumusețe răpitoare. Șarmul nu și l-a pierdut nici acum. În tinerețe, chiar dacă era o vedetă, artista făcea plajă pe litoralul românesc cu nonșalanță. A fost numită femeia-clepsidră, cu un corp de milioane. Chiar dacă în anii de dinainte de 89, la televiziune li se impunea o anumită cenzură, în viața de toate zilele, Viorela Filip și colegele ei se afișau pe plajă, dar nu numai, ca oricare om obișnuit.

Viorela Filip pe plajă la 38 ani

”La 38 de ani… poza de la 100 de ani o postez vara viitoare! Ha ,ha , ha!( După cum puteți observa, nu am fost ,niciodată, “pastramă cu suflet!”, a scris plină de umor în dreptul imaginii în costum de baie de la 38 de ani, publicată pe Facebook. Cântăreață, profesoară de canto și textieră ( puțini știu că la melodia ”Mă întorc la tine mare albastră”, scrisă de Dumitru Lupu, versurile sunt ale sale), Viorela Filip s-a remarcat încă de la începutul carierei sale. Cu o carieră îndelungată, Viorela Filip este unul dintre cei mai productivi textieri muzicali (a scris pentru Corina Chiriac, Angela Similea, Gabriel Dorobanțu, Mirabela Dauer etc) dar și o profesoară ce a școlit sute de elevi, mulți dovedindu-se cu talent (amintim: Nicoleta Matei, Nicoleta Voicu, Radu Ille ori Sorana- ex ASIA). Viorela Filip este și compozitoare, membră a Uniunii Compozitorilor și Muzicologolor din România. În plus, are și un festival de muzică cu titlul de marcă, de înregistrare la O.S.I.M. Festivalul se numește “Music, my love by Viorela Filip”.

Viorela Filip este căsătorită cu Cristian Bârlădeanu  (64 ani), profesor de flaut și Doctor în Muzică din anul 2012. Sunt căsătoriți din 27 iunie 1992, iar luna de miere au făcut-o la New York. ”Soțul meu este cel mai frumos dar pe care mi l-a făcut Dumnezeu!”, spune artista despre actualul ei soț, Cristian Bârlădeanu.

Viorela Filip

Viorela Filip a mai fost căsătorită, în urmă cu 40 de ani, cu compozitorul Dumitru Lupu alături de care a format un cuplu timp de 16 ani în viața de toate zilele, dar și pe scene.

“Îi ştiu parcursul ca artist, de la începuturi şi până în anul 1992, când soarta nu ne-a mai vrut împreună. Am fost căsătoriţi 16 ani. Data de 24 iulie 1976 a fost ziua nunţii noastre, la Cazinoul din Eforie Sud. Destinul  a vrut ca el să îşi încheie viaţa de ziua de naştere a soţiei sale, Ileana Şipoteanu (50 de ani) şi să coboare în pământ pe 24 iulie  2017, la Constanţa, în ziua în care ne-am căsătorit. Este ca şi cum s-a închis cercul”, ne-a povestit Viorela Filip.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *