EVENIMENTVEDETE

Angela Similea și-a serbat ziua de naștere la mănăstire!

Angela Similea și-a serbat ziua de naștere cu măicuțele și un grup de prieteni la Mănăstirea Pantocrator din Drăgănești-Vlașca, apoi acasă, când au venit surprizele fanilor ei. Soțul artistei, regretatul Victor Surdu, ar fi împlinit azi, 11 iulie, la 2 zile de când artista a împlinit 73 de ani, vârsta de 72 de ani.

Angela Similea și-a serbat împlinirea vârstei de 73 de ani la Mănăstirea Pantocrator Drăgănești-Vlașca. Artista e născută la două zile de regretatul ei soț, Victor Surdu, care a pierdut lupta cu o boală necruțătoare în aprilie 2011. Ea a ținut să-și felicite și colegii de breaslă, născuți în aceeași zi cu ea, pe 9 iulie. 

”Felicit colegele mele dragi, de zi de naștere, Margareta și Mirabela, fără a-l omite pe Daniel Iordăchioaie, și nici pe toți cei aniversați  în 9 iulie, dorindu-le sănătate și să fie acoperiți de Iubire!

Am început ziua aducătoare de ceva răcoare, binemeritată, pornind  împreună cu 9 prieteni  spre Mănăstirea Pantocrator de Drăgănești – Vlașca. O mănăstire, despre a cărei existență am aflat recent. Ghid ne-a fost prietenă mea, Maică Heruvima. Drumul plăcut, cu modificări majore spre bine, cu noi construcții de o parte și de altă, semn că România se dezvoltă, a durat aproximativ o oră. Apoi, în mijloc de câmp deschis, a apărut o PERLĂ! Mănăstirea se înalță frumoasă și strălucitoare și te îndeamnă la îmbrățișarea Smereniei și a Iubirii pentru Dumnezeu. Am pășit într-o curte superbă, iar în față noastră, impunător, se deschidea Altarul de Vară al Sfintelor Taine Liturgice. Ne-a întâmpinat Părintele Serafim, un preot tânăr, puternic și frumos la chip, invitându-ne în Paraclisul Sfintei Maria Magdalena. Am ascultat un scurt istoric al vieții Sfintei și al locului. Nu vă pot descrie emoția ce ne-a copleșit pe toți. În Paraclis, se află și Baldachinul în care este expus un fragment (mâna) din Sfintele Moaște ale Sfintei. Totul este IMPRESIONANT și energia locului nu se poate descrie în cuvinte. Vă recomand să treceți pragul acestei mănăstiri, spre Binecuvântare și Ajutor Divin.

Părintele ne-a invitat apoi, cu generozitate, la o cafea și o porție de tort, într-o atmosferă caldă, pentru care mulțumim gazdei.

Întorcându-ne acasă, au început surprizele familiei, prietenilor, finilor și angelistilor care știau că în acest an nu am plecat de acasă. Și, uite-așa, încet-încet, s-au terminat și scaunele din casă, și pernele de pe covor, și nu ne-a deranjat că am stat în picioare, bucurându-ne de un pahar de șampanie și de apariția tortului tradițional. Că și în anii anteriori, scenografa Alina Grecu și mama să, Doina, mi-au dăruit tortul, pe care anul acesta l-au armonizat cu creația pictorului Alphonse Mucha. Ne-a impresionat pe toți, iar gustul a fost pe măsura aspectului! Mulțumesc, Alina, mulțumesc Doina!

Doresc să mulțumesc, în egală măsură, tuturor posturilor TV, radio și altor forme Media, rețele de socializare, pentru urări, dar și celor care mi-au trimis direct gândurile și simțirea lor; numărul este copleșitor.

Iată de ce  toată viața mea, mi-am închinat-o, prin cântec, Iubirii!”, a transmis Angela Similea pe un cont social, creat pentru fanii ei, intitulat Angela Similea fan Page. Artista, care s-a retras din muzică în urmă cu 3 ani de zile, dar și-a lansat două albume Best of la Magazinul Muzica, în primăvara acestui an.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *