EVENIMENTVEDETE

Tudorel Filimon, executat silit se luptă și acum la tribunal pentru casa pierdută acum 4 ani!

Cunoscut pentru rolul lui „Nea Popa”, din serialul „La bloc” de la Pro TV, actorul Tudorel Filimon are probleme mari. A pierdut casa în urma unui împrumut pe care nu l-a mai putut achita. În ianuarie depus contestație la sentința de executarela tribunalul București și speră să-și recupereze casa din Andronache vândută la licitație.

Tudorel Filimon

Actorul Tudorel Filimon (65 ani) speră ca instanța Tribunalului București să-i facă dreptate. A pierdut o casă în cartierul Andronache, după ce în anul 2013 a contractat un credit în valoare de 165 000 de lei, pe care de la o societate de tip IFN (Instituţie Financiară Nebancară), pe care urma să-l înapoieze în cinci ani și nu l-a mai putut achita. A fost executat silit în 2015. Pentru că actorul și soția lui, Filimon Drăguța, au girat creditul cu imobilul pe care-l dețineau, acesta a fost scos la licitație și vândut pentru 411.499 lei, actorul rămânând să achite și o diferență de 62.073 lei. De ce s-a ajuns la o astfel de sumă? Din cauza dobânzilor! Iar datoria actorului a ajuns la 235.961 lei și mai târziu la 471.911 lei. Tudorel Filimon și soția lui, încearcă să-și salveze vila pe care o deținea în zona Pădurii Andronache și să întoarcă executarea silită din 2015, în urma căreia a rămas fără ea. Actorul și soția lui, Drăguța Filimon, au contestat executarea silită, iar Apelul se judecă la Tribunalul București, după ce pe fond, la Judecătorie, instanța a dat dreptate societății de la care Tudorel Filimon a împrumutat banii. Cererea lor a fost înregistrată la Tribunal pe data de 30 ianuarie, dar încă nici acum nu s-a dat termen.

Și-a luat apartament

Între timp, actorul, care rămăsese pe drumuri și-a luat un apartament. Însă, și pe acesta riscă să-l piardă, dacă pierde procesul, întrucât dobânzile și datoria lui crește într-una! “Am proiecte în continuare, joc în mai multe piese de teatru, iar cei care vor să mă vadă pot veni la «Teatrul Dramaturgilor Români», plus că pe lângă asta am mai jucat şi în mai multe filme. Cu banii acum sunt bine. Mă descurc şi nu îmi place să mă plâng. Mi-am cumpărat un apartament cu două camere, însă nu vreau să vorbesc mai mult”, a declarat Tudorel Filimon pentru Click!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *