EVENIMENTVEDETE

Irinuca Loghin, un an de la căsătorie. Mama ei, celebra solistă Irina Loghin, a scos de la sertar filmulețe super de la nunta fetei sale

Irinuca Loghin împlinește pe 30 iulie, un an de la nunta ei cu Bogdan Barbu, un coleg de muncă, care a cucerit-o cu câțiva ani în urmă. Acum, Irina Loghin a postat mai multe filmulețe de la nunta de vis a fiicei sale.

Irinuca Loghin (41 ani) împlinește, luna aceasta, un an de la nunta ei cu alesul inimii ei, Bogdan Barbu, un coleg de muncă care i-a cucerit inima. Nașii cuplului au fost Alina și Romeo Negoiasă de la trupa Alesis, iar cea de a doua pereche de nași au fost Coca și Gabriel Barbu. La un an de la fericitul eveniment, celebra interpretă de folclor  Irina Loghin a scos de la sertar mai multe filmulețe de la nunta fetei sale cu Bogdan, pe care le-a postat pe pagina de Facebook. Imaginile au primit o mulțime de like-uri și mesaje de felicitare. Irina Loghin este căsătorită de peste 40 ani cu fostul campion la lupte Ion Cernea. Interpreta de muzică populară mai are un fiu, pe nume Ciprian (43 ani). Cu ani în urmă, artista a suportat tratamente grele pentru a rămâne însărcinată.

Nunta Irinuca Loghin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *