VEDETE

Peste 3000 de fani au venit la inaugurarea magazinului AC&co, să-l întâlnească pe Burak Özçivit

Celebrul actor turc din Suleiman Magnificul și Dragoste Infinită a fost asaltat de fani în AFI Cotroceni

Ieri, 26 iunie, a avut loc inaugurarea noului magazin AC&co din AFI Cotroceni. La eveniment au participat peste 3000 de persoane, devenind astfel o inaugurare de amploarea unui concert. Numărul mare de participanți se datorează actorului Burak Özçivit, ce a venit pentru prima dată în România să-și întâlnească fanii.

Magazinul AC&co a fost inaugurat în prezența Excelenței Sale, Dna Ambasador a Turciei în România, Füsun ARAMAZ.

La ora 16.00, când actorul urma să aibă o sesiune de autografe, punctul de întâlnire a devenit neîncăpător, mii de fani scanându-i numele. Sesiunea de autografe a fost anulată din cauza mulțimii agitate și nerăbdătoare să-l întâlnească.

Burak Özçivit a avut lângă el 15 bodyguarzi care au făcut față cu greu entuziasmului mulțimii prezente. Fanii au urcat pe scenă să-și facă fotografii cu el, iar actorul a fost nevoit să părăsească scena din cauza aglomerației.

Actorul turc, în vârstă de 34 de ani, a devenit celebru datorită rolurilor pe care le-a avut în serialele Suleiman Magnificul și Dragoste Infinită,în prezent fiind și brand ambasadorul magazinului AC&co, reprezentând perfect bărbatul modern, elegant, șarmant, omul business- casual, care ține la etichetă și știe să poarte hainele clasice.

“Nu am crezut că fanii din România vor participa într-un număr atât de numeros la deschiderea magazinului AC&co. Ne-am bucurat să vedem cât de iubit este Burak Özçivit în România, și recunoaștem că am avut puține emoții pe parcursul evenimentului. Fanii actorului erau în extaz când acesta și-a făcut apariția, iar o mulțime extaziată este greu de controlat. Data viitoare vom organiza cu siguranță o întâlnire într-un spațiu mai mare, care să acomodeze miile de fani.”a declarat Osman Çavuşoğlu, Director Operațiuni și Vânzări AC&co.

Burak Ozcivit a dat autografe

Despre AC&co  (Altınyıldız Classics)

Compania Altınyıldız a fost înființată în 1952 cu scopul de a face cunoscut la nivel global calitatea materialelor turcești. În 2009 compania a înființat brand-ul AC&co , combinând expertiza în domeniul textil cu pasiunea pentru modă. Brand-ul a cunoscut o ascensiune treptată pe nișa masculină. Astăzi, AC&co  are în portofoliu un număr de 200 de magazine, printre care 190 de magazine se află în Turcia și 4 în România. În următorii cinci ani, brand-ul AC&co  își propune să ajungă la 25 de magazine în România.

Actorul a tăiat panglica la magazinul căruia îi face reclamă
Într-una din puținele imagini în care a stat la fotografiat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *