Lia Lungu, a împărțit flori de Sânziene culese chiar de ea din Câmpia Bărăganului, în cadrul recitalului ei de la Biblioteca Națională din București!

Interpreta de folclor, Lia Lungu a împărțit flori de sânziene culese chiar de ea din  Câmpia Bărăganului, în cadrul minirecitalului ei, intitulat sugestiv ”Ritualuri de Sânziene” de la Biblioteca Națională din București. La evenimentul, care s-a desfășurat chiar de sărbătoarea creștină din data de 24 iunie, au luat parte numeroase persoane, printre care și Iulia Gorneanu, și milionarul Nick Rădoi. Artista a susținut recitalul în picioarele goale.

Lia lungu a cântat desculță

”Astăzi, despre învesnicirea din noi. Am intrat în Vară prin solstițiul, cosmicul din noi, dar și prin spiritualitatea pământeana a magicelor Sanzaiene. Pe fiecare pamantean bun😇 ori rau 😈, bogat ori sarac, sănătos ori bolnav, ne luminează Soarele la fel. Pământul ne sărută talpile de cate ori îl călcăm. Ploaia ne învăluie purificandu-ne și îndestulător pământul ne hrănește. Soarele, ploaia, pământul, nu ne cer nici o plata! Nu este un automnat în care punem bani și ne luăm cât Soare vrem, câtă ploaie vrem! Cum răsplătim noi toate? Oare de ce vin bolile și furiile naturii? Poate din ura și împietrirea noastră. Poate din orgoliul trecut dincolo de fire. Poate focul viu al Creatorului ne modeleaza în toate. Deci noi scânteie, putem deveni incandescenta care transcende. Calea este iubirea. Iisus de 2000 de ani prin perepetua naștere și înviere a Sa, ne-o tot arata”, scrie Lia Lungu pe Facebook.

La eveniment a fost și Nick Rădoi
Lia Lungu a împărțit flori de sânziene
Interpreta a cules singură florile
Lia lungu, recital de Sânziene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *