La zi

La 6 ani de la moartea cântăreței Naarghita, George Rotaru s-a rugat la mormântul acesteia

Cântărețul lui Ceaușescu, George Rotaru a fost la mormânt la Naarghita, pentru a-i aprinde o lumânare. Artistul i-a cântat și mai multe refrene ce i-au aparținut celebrei cântărețe. Naarghita, pe numele real Maria Amarghioalei, a făcut furori în anii ’70 şi nu numai, atunci când interpreta în toată lumea muzică indiană.

george rotaru, naarghita, altageorge_Rotaru_1george rotaru, naarghita, bellugeorge rotaru, naarghita

Pe cântărețul lui Ceaușescu, George Rotaru (65 ani) îi leagă de regretata Naarghita o frumoasă prietenie, dar și o poveste de dragoste de 7 ani, în perioada în care cântau împreună pe același afiș. Pe 26 februarie s-au împlinit 6 ani de când Naarghita ne-a părăsit la vârsta de 74 de ani. Cu acest prilej, cântărețul George Rotaru  a dat o fugă la mormântul regretatei cântărețe Naarghita din Cimitirul Bellu din Capitală unde s-a rugat, a cântat câteva refrene din melodiile acesteia și i-a aprins o lumânare.

După anii 90, George Rotaru s-a stabilit în SUA și nu e loc în care să nu fi cântat peste Ocean. A străbătut toată America, iar de  circa 15 ani se împarte între SUA și România. Vara cântă în țară, iar în sezonul de oiarnă și de Revelion este invitat să cânte în State. George Rotaru este singurul artist român care a avut contracte cu celebrele casino-uri din las Vegas. Este cunoscut și ca artistul care a cântat pentru Ceaușescu, după ce acesta l-a invitat să-i cânte la chefurile sale în Epoca de Aur.

Maria Amarghioalei mai bine cunoscută prin numele de scenă Naarghita, a fost o cântăreață și dansatoare română. Iubitoare a muzicii și a coregrafiilor din filmele indiene, interpreta s-a specializat pe acest repertoriu și a atins performanțe remarcabile, cunoscute și apreciate atât în patria ei, cât și în lume.

A cântat pentru Naarghita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *