Ce spune George Burcea despre tarea de sănătate a Andreei Bălan, care a suferit un infarct!

Comunicat al Spitalului Sanador

,,Pentru ca am primit mai multe solicitari din partea ziaristilor, cu acordul familiei va informam ca evolutia si starea de sanatate a artistei Andreea Balan s-au imbunatatit semnificativ in aceasta noapte. Familia ei a putut sa o viziteze si sa stea de vorba cu ea.
Starea ei de sanatate este in continuare monitorizata de echipa medicala care o ingrijeste. Pe masura ce avem noutati vi le vom comunica.
Pacienta Andreea Balan a suferit o interventie chirurgicala cezariana, in timpul careia a intervenit un incident obstetrical major, o complicatie critica ce nu putea fi prevazuta la consultiile sau prin investigatiile anterioare. Situatia a fost gestionata cu succes de echipa medicala.
Sunt foarte rare aceste incidente 1-80.000 nasteri.
Ca si in cazul tuturor pacientilor Sanador, spitalul nostru respecta dreptul lor la viata privata, astfel ca niciun detaliu medical nu va fi oferit opiniei publice fara acordul familiei.”

”In urma zvonurilor lansate in ultimele ore, doresc sa INFIRM public intentia familiei de a o transfera pe Andreea de la Spitalul Clinic Sanador, unde este in continuare internata si se bucura de cea mai buna ingrijire.
Facem un apel pe aceasta cale celor care o pretuiesc, sa ne respecte dorinta de intimitate si sa nu puna presiune pe noi.
Multumim tuturor celor care au un gand bun si ne sunt alaturi!”, a scris George Burcea pe facebook. El a confirmat luni seară că soția lui, Andreea Bălan a suferit un infarct, iar acum se află în afara oricărui pericol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *