EVENIMENT

Constantin Cotimanis cu noua familie! Ce bine se înțelege iubita actorului cu fata acestuia

Celebrul actor, Constantin Cotimanis trăiește la 63 de ani, o poveste de dragoste cu mai tânăra lui colegă, Iulia Dumitru, cu care a fost surprins în urmă cu un an de zile la Mănăstirea Curtea de Argeș unde au aprins lumânări și s-au rugat. Iată ce mesaj a scris iubita acestuia la un an de relație cu actorul!

O nouă iubire făcea vâlvă în showbiz-ul nostru în urmă cu un an. Constantin Cotimanis își părăsea soția, pe make-up artista Florina Mărcuța pentru actrița Iulia Dumitru. Noul cuplu din showbiz a fost surprins în urmă cu un an de zile la Mănăstirea Curtea de Argeș unde au aprins lumânări și s-au rugat. Ei joacă de atunci împreună în piesa de teatru “Old Love”, pusă în scenă la Teatrul “Alexandru Davila” din Piteşti. De altfel, ei s-au îndrăgostit unul de celălalt la repetițiile pentru această piesă. Bebe Cotimanis a decis să nu-şi mai ascundă sentimentele faţă de iubita tinerică și nici nu se mai feresc, apar împreună pe rețelele de socializare. ”Ei sunt cadoul meu de la viață”, a scris actrița Iulia Dumitru pe Facebook, în dreptul unei imagini în care se află împreună cu fata ei, Ada, dar și cu actorul Constantin Cotimanis și fiica acestuia, Adela, din primul lui mariaj.

cotimanis, iubita iulia dumitru, paula chirila

Bebe Cotimanis s-a însurat foarte greu

Când nimeni nu mai credea, Bebe Cotimanis şi Florina Mărcuţă s-au căsătorit la Vatra Dornei în vara lui 2014. Actorul şi make-up artista au împreună un băiat de 15 ani. “Eu consider că pasul nostru a fost făcut demult, noi suntem o familie. Însă acum pot spune că a fost o coacere spirituală. Am cunoscut un călugăr extraordinar care ne-a spus cât de importantă e taina cununiei şi el ne-a îndemnat să facem pasul.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *