EVENIMENT

Udrea și Bica, arestate în Costa Rica!

Elena Udrea şi Alina Bică au fost arestate în Costa Rica, după ce poliţia locală a decis să respecte o cerere a Interpol. Informația a fost confirmată joi dimineață de Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea.

 „Confirm reţinerea Elenei Udrea de către Interpol în Costa Rica. N-am reuşit să vorbesc cu dumneai. Am vorbit cu dl Adrian Alexandrov. Este în Costa Rica”, a spus avocatul Rădulescu, la postul Antena3.

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu a mai declarat că şansele de extrădare pentru cfostul politician, Elena Udrea din Costa Rica sunt minime, precizând că fetiţa fostului ministru a rămas în îngrijirea mamei acesteia şi a lui Adrian Alexandrov.

„Judecătorul care se va pronunţa pe cererea statului de extrădare, atât pentru Elena Udrea, cât şi pentru Alina Bica, bineînţeles că în dosare separate, va ţine cont de toate elementele: şi despre acest statut de refugiat, şi de situaţia Elenei Udrea care are un copil de doar 10 zile născut în Costa Rica, şi de faptele pentru care au fost condamnate, şi de procedurile care au fost urmate. (…)  Această soluţie a extrădării cred că este destul de redusă ca şansă. Ar fi şi nedrept să desparţi un copil de doar 10 zile de mama sa şi orice stat va ţine cont de acest aspect”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *