EVENIMENT

Florin Raduta, castigatorul X Factor din 2015, are videoclip nou si incitant!

Elevul lui Ştefan Bănică de la X Factor, câştigătorul premiului cel mare din 2015, revine în atenţia fanilor cu un nou videoclip fierbinte şi o piesă pe care îi va lăsa pe mulţi muţi de uimire. Florin Răduţa s-a întors după un an cu forţe proaspete, iar tânărul are multe de spus. În 2015 era desemnat solistul cu factorul X şi câştiga premiul cel mare în valoare de 100.000 de euro. Despre Florin Răduţă se poate spune că este exemplul perfect al omului care daca işi propune ceva şi munceste mult poate să facă lucruri marete. Desi a luat o pauză de un an, Florin a facut ce ştie el mai bine. A continuat sa cante. “Tot ceea ce am făcut de la câştigarea concursului a fost să mă ocup neâncetat de cariera mea, din toate punctele de vedere: management, căutarea pieselor şi realizarea proiectelor pănă la cele mai mici detalii, bugete, promovare, band, concerte, etc. Absolut totul fusese realizat de mine, fără niciun ajutor.

Toata lumea încearca să schimbe ceea ce sunt. Mergeam în studiouri pentru piese şi mi se cerea să cânt ca Smiley sau ca Randy, pentru a vinde şi pentru a face “hit-uri”. În incercarea de a avea succes şi a oferi doar ceea ce se cerea, mă îndepărtasem mult de ceea ce sunt cu adevarat şi ceea ce trebuia să fac! Aşa că a trebuit să mă retrag pentru o perioadă! Sunt un destul de sincer si oamenii cunosc asta: Nu îmi mai doream să fac asta! Aşa că m-am oprit”, a povestit Florin care intre timp a învăţat să se exprime şi să compună. Astfel că el revine cu un nou proiect şi a lanssat pies “GOI”! la care a filmat un videoclip incitatnt. “Am scris piese în diferite stări şi totul a curs foarte firesc, pentru că nu mai încercam să fiu ceea ce nu sunt. Nu era în plan sî revin cu un nou proiect sau sa planuiesc despre ceea ce compun. Aşa s-a născut proiectul “Goi! Tema piesei e dorinţa, obsesia şi sexul. Piesa, în esenţa sa, arată cât de vulnerabil e un bărbat în faţa unei femei! Vorbeşte despre o relaţie bazată pe plăcerile carnale şi pe dorinţa, fără implicare emoţională! În care de multe ori ne închiriem şi ultima urmă de control.
Florin Raduta si partenera sa din videoclip
E o stare foarte reală pe care am trăit-o într-o relaţie de un an. E proiectul cel mai real şi sincer de până acum. Şi acum m-am implicat 100% în procesul de creaţie. Nimic forţat, eu în faţa pianului şi piesa a fost scrisă în 10 minute! Am luat parte la producţia piesei (alături de AntiPoem) şi de data aceasta, scenariul clipului a fost scris de mine, videoclipul a fost fîcut de Claudiu Stan, omul care m-a ajutat sî exprim ideile în imagini, cât se poate de bine. Am ştiu foarte clar ceea ce vreau să ofer! De aceea oamenii trebuie să privească dincolo de imagine, dincolo de videoclip pentru că în spatele lui există o semnificaţie. Oricât de jos cazi… întotdeauna te poţi întoarce Acasa. Vor urma şi alte stări, alte piese, pentru că ultimul an m-a maturizat foarte mult şi din punct de vedere personal şi mai ales, artistic. Am înţeles că totul se întâmpla cu un scop! După o pauză atât de lungă acest proiect e o revenire. Şi consider ca e cea mai buna şi reală revenire a mea. M-am depăşit din toate punctele de vedere şi e proiectul de care sunt cel mai mândru şi sper că oamenii să vadă asta şi să îmbrăşişeze această nouă latura a mea”, a declarat Florin  Răduţă, mândru de noul sau single. Videoclipul a fost filmat în 3 ziele şi ce a ieşit puteţi vedea mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *