Paris Hilton, din culisele interviului exclusiv pentru Observator! Ce a învățat să spună în limba română

Joi după-amiază, vedeta internațională Paris Hilton a ajuns pentru prima oară în România, pentru a găzdui un show istoric într-un club cunoscut din București.  O armată de jurnaliști, dar şi zeci de fani au întâmpinat-o la terminalul de sosiri al aeroportului Henri Coandă, însă doar Sabrina Preda, reporterul Observator, a reușit să obțină un interviu în exclusivitate cu tânăra miliardară: “Managerul ei ne-a oferit doar cinci minute, dar am stat mai bine de jumătate de oră împreună. E o persoană foarte caldă și prietenoasă.”, a mărturisit Sabrina.

Interviul a avut loc într-un hotel iconic din București, acolo unde starleta americană a împărtășit primele impresii despre România reporterului Observator: “Paris a declarat că are foarte mulți prieteni români și că era nerăbdătoare să ajungă aici. A auzit multe despre nopțile albe din cluburile românești și despre ospitalitatea oamenilor de aici și a mărturisit că este o onoare că a ajuns să mixeze în România. Mai mult, înainte de eveniment, o echipă întreagă de stiliști români s-a asigurat că vedeta va avea un look impecabil, iar ea s-a declarat foarte mulțumită de rezultate.”.

În fața camerelor, Paris Hilton a făcut și dezvăluiri de culise, vorbind despre marea ei pasiune, muzica, dar și despre logodna sa cu actorul Chris Zylka. Cei doi formează un cuplu de mai bine de doi ani și în ciuda agendelor încărcate, petrec mult timp împreună: “Mi-a povestit că iubitul său este un adevărat sprijin și că o susține în tot ceea ce face. De multe ori călătorește alături de ea, pentru a-i fi aproape la evenimente. ”, a afirmat Sabrina Preda. “La final, am învățat-o să spună << te iubesc >> în română, iar ea mi-a arătat cum să pozez.”

Interviul acordat în exclusivitate de Paris Hilton va fi difuzat în seara aceasta, în jurnalul de seară Observator, de la 19:00.

Paris Hilton Observator (2)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *