Paul Surugiu-Fuego: ”Se zice despre flori ca sunt purtătoare de…”

”Se zice despre flori ca sunt purtătoare de mesaje, de mulțumiri și aprecieri la un loc. Bănuiesc ca e adevărat din moment ce eu, la scena, primesc o mulțime de buchete de la admiratorii care găsesc ca frumusetea dragostei lor pentru muzica mea sta in acest gest. Recunosc, ma bucura asta și parca ma face mai responsabil atunci când știu ca cineva și-a rupt din puținul sau pentru a cheltui pe ceva simbolic! De fapt așa se întâmpla la scena, in fata publicului plătitor! Simți caldura, nevoia de arta, bucuria de a primi un întreg pachet care sa transforme o seara banala intr-una memorabila!
Nu contează starea de spirit, nimic!
Și chiar dacă, contrar aparentelor, artiștii nu sunt deloc cei mai fericiti sau mai perfecti oameni, ei strălucesc și zâmbesc pentru publicului lor! Va imbratisez și va aștept pe 4 mai, in “GRAMOFONUL CU AMINTIRI”, la Teatrul “Alexandru Davila” din Pitesti! #flori #public #artisti #gramofonulcuamintiri”, scrie Paul Surugiu-Fuego.

paul r

 

One thought on “Paul Surugiu-Fuego: ”Se zice despre flori ca sunt purtătoare de…”

  • April 24, 2018 at 3:47 pm
    Permalink

    ”Toate florile din lume ți le-aș dărui…” Toate florile pe care le primește Fuego pe scena le merită din plin! Cred ca este singurul artist roman care primește la fiecare spectacol câte o mașină de flori! Aceste flori reprezinta iubirea și respectul pe care publicul i-l poartă… Mult succes in toate proiectele viitoare, Fuego!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *