VEDETE

Cu cine vrea să dea lovitura Mihai Alexandru în muzică! Face furori cu trei puști, Angela, Sara și Luca, care au luat trofeul la Mamaia Copiilor

Un nou videoclip marca Al Mike Pepiniera! Trei copii delicioși, Angela, Sara și Luca apar într-un videoclip nou, cel al piesei ”E nevoie de-o schimbare”, scrisă de compozitorul Mihai Alexandru, care a luat Trofeul Mamaia 2017.

3 puști simpatici din ograda lui Mihai Alexandru au filmat videoclipul piesei ”E nevoie de-o schimbare”, melodie care a obținut trofeul la secțiunea creație, anul trecut, la Festivalul Mamaia Copiilor. Sara Comișan (10 ani), Angela Gheorghiu (9 ani), Luca Iorgu (10 ani) sunt deja, vedete în lumea copiilor, toți sunt delicioși și haioși în clipul energic al compozitorului Mihai Alexandru. Toți sunt elevii Cristinei manoliu Săvulescu, cea care s-a ocupat și de Ilinca și de Alex. Este unul dintre cele mai bune videoclipuri pentru copii realizate la noi. Anul acesta, Mihai Alexandru a fost la un pas să câștige selecția națională a concursului Eurovision cu melodia ”Walking On Water” interpretată de doi tineri de 16 ani,  Alexia și Matei, care au ieșit pe locul 2 în clasamentul final, fiind întrecuți în ultimile minute de trupa ”The Humans”, care a fost aleasă să reprezinte România la concursul European de la Lisabona, Portigalia, din luna mai. Anul trecut, Mihai Alexandru a concurat și a câștigat selecția națională cu piesa ”Yodel it”, interpretată de Ilinca Băcilă și Alex Florea, care s-au clasat pe locul 7 în competiția internațională de la Kiev, Ucraina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *