Studioul Machiaj Prostetic România își deschide oficial porțile

Pentru că piața de machiaj prostetic și de efecte speciale din România este în plină dezvoltare, studioul de make-up Machiaj Prostetic România s-a deschis oficial. Misiunea sa este de a veni în întâmpinarea studiourilor de creație, a caselor de film și a organizatorilor de evenimente cu machiaje realizate profesional pentru transformarea modelelor în adevărate personaje de film, creaturi fantastice sau apariții de groază.

BANNER machiaj prostetic romania 2000 r

Machiaj Prostetic România oferă servicii profesionale de machiaj, confecționare de elemente și măști prostetice, aplicarea acestora pe modele, lifecasting, creație de costume și props-uri ce vin în completarea machiajelor de personaj, dar și cursuri și traininguri. De asemenea, se adresează și pieței corporate pentru machiajele de la petrecerile tematice și teambuilding-uri sau workshop-uri cu o abordare aparte.

Echipa de artiști Machiaj Prostetic România este tânără, flexibilă și creativă și vine cu idei proaspete și o abordare modernă a tehnicilor de machiaj prostetic pentru cele mai bune rezultate.

Mi-am dorit să creez acest studio pentru a oferi în România servicii la standarde internaționale în ceea ce privește machiajul prostetic. Artiștii noștri cunosc cele mai bune tehnici și au o viziune fresh în ceea ce privește crearea de personaje, iar calitatea muncii este întotdeauna pusă pe primul loc. Ne adresăm studiourilor de producție și caselor de film autohtone pentru a le arăta că avem deja artiști foarte bine pregătiți în acest domeniu cu care pot lucra și susținem dezvoltarea pieții de machiaj prostetic din România.” a spus Mona Marinescu, fondatoarea Machiaj Prostetic România.

Lansarea oficială a studioului are loc în cadrul expoziției CosmoWorld, în weekend-ul 23-25 Martie 2018 la Crystal Palace Ballrooms, în sala Roma. Programul de vizitare este 10-18, iar la stand participanții vor asista la demonstrații de make-up, aplicări de elemente prostetice și creare de personaje, iar dacă doresc pot încerca pe pielea lor elemente de efecte speciale sau scurte demonstrații de pictură fantasy.

Pentru a fi la curent cu activitatea studioului vă invităm să urmăriți pagina de Facebook și contul Instagram Machiaj Prostetic România.

machiaj de personaj mad hatter machiaj prostetic romania r

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *