EVENIMENT

Record la „Exatlon”! Faimosii au castigat, a patra oara consecutiv, protectie la Arena Exatlon

Alex, de la Razboinici: „Consider ca este o comedie proasta in care ne aflam noi, echipa. Este penibil!”

Lupta stransa aseara, in competitia „Exatlon” intre Faimosi si Razboinici, mai ales ca miza jocului a fost dubla si de o importanta foarte mare pentru ambele echipe. Faimosii si Razboinicii s-au luptat aseara pentru protectie la Arena Exatlon, dar si pentru casa, unde castigatorii vor putea locui timp de trei nopti.

Inca de la inceputul competitiei, Razboinicii si-au facut mari planuri in ceea ce priveste confruntarea cu Faimosii, mai ales ca primii au un istoric de 3 saptamani in care au pierdut Protectia, la Arena Exatlon, acestia fiind nevoiti, conform regulilor competitiei sa propuna, spre eliminare, un coechipier.

„Protectia a devenit prioritatea noastra nr.1. (…) Explozie la inceput, dar una constructiva. Nu vreau sa permit echipei sa dea inapoi nici macar un punct. (…) Azi am incredere in noi mai mult ca niciodata.”, spune inainte de competitie Alex, de la Razboinici.

Deopotriva Faimosii si Razboinicii s-au luptat cu toate fortele pentru victorie, ambele echipe dorindu-si extrem de mult sa castige protectie in Arena Exatlon, dar si sa locuiasca in casa.

Valentin Chis, reprezentatul Faimosilor, a fost cel care a adus punctul decisiv in confruntarea de aseara dintre cele doua echipe, cu scorul de 10-9.

Pentru Alexandru situatia a fost foarte grea, in urma infrungerii, mai ales ca echipa pe care o reprezinta a pierdut punctul critic chiar prin evolutia lui finala.

„Imi pare rau ca am pierdut meciul decisiv, sunt foarte afectat de asta. Imi pare rau ca am mizat pe unele puncte ale adversarilor care s-au dovedit a nu fi slabe … . Imi pare rau pentru asta! Imi asum infrangerea. Adversarul meu a fost foarte bun (Valentin Chis – n.r.). Legat de situatia in care suntem acum, in aceasta postura, consider ca este o comedie proasta in care ne aflam noi, echipa. Este penibil!”, a spus Alexandru.

„Campionii, campionii, ole, ole ole!”, asta au scandat Faimosii la finalul competitiei, acestia reusind sa castige, de patru ori consecutiv, protectie in Arena Exatlon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *