La zi

Află de ce a fost ucisă cu sânge rece de soț, Anastasia Cecati

Caz absolut şocant la Chişinău. Frumoasa cântăreaţă şi topmodel Anastasia Cecati a fost găsită, duminică (18 februarie), fără suflare în casă. Soţul ei, un medic stomatolog din Chişinău, este autorul oribilei crime. La scurt timp după ce şi-a ucis cu sânge rece partenera, s-a sinucis aruncându-se de la etajul 7 al blocului în care locuia cu fotomodelul. Cei doi au lăsat în urmă o fetiţă de doar trei săptămâni, care nu înţelge nimic din tragedia care s-a petrecut în locuinţă. Apropiaţii lor încearcă să pună totul cap la cap pentru a desluşi care a fost motivul real al crimei.

Anastasia Cecati a vrut o viaţă în lumina reflectoarelor, dar din această vară era mai preocupată de familie. În luna august ea s-a căsătorit cu medicul stomatolog cu care avea o fetiţă de doar trei săptămâni. Apropiaţii celor doi povestesc că dentistul divorţase vara trecută de soţia lui şi o cunoscuse pe actriţă. La scurt timp după despărţire, Anastasia a rămas însărcinată, iar în luna august 2017,modelul şi medicul s-au căsătorit.

Apropiaţii celor doi povestesc că medicul a avut nevoie de consulataţii de specialitate după divorţ. El a mers o bună perioadă la psiholog, însă se pare că sprijinul nu a fost suficient pentru el. Stomatologul era cunoscut ca un bărbat carismatic, dar timid.

medic stomatolog chisinau crima anastasia cecati

Medicul era cunoscut în Chişinău
foto: moldova24.info

Era un profesionist în domeniu, la cabinetul lui fiind pacienţi din rândul vedetelor şi oamenilor importanţi de afaceri din Chişinău. În momentul în care s-a întâmplat nenorocirea, bărbatul venea de la fosta soţie. El şi Anastasia se separaseră de mai multe luni, timp în care el a mai avut episoade violente. Când s-au revăzut a izbucnit conflictul pentru că tânăra s-ar fi comportat rece, ceea ce l-a scos din minţi pe bărbat.

Anastasia Cecati a fost ucisă de soțul ei, care i-a tăiat gâtul în apartamentul lor din Chișinău. După ce a comis crima, bărbatul în vârstă de 35 de ani s-a aruncat de la etaj.

sursa: click.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *