VEDETE

Cosmin Cernat, discurs emoţionant în faţa concurenţilor de la “Exatlon”

“În România, mare parte din performanţa s-a născut cu oameni care s-au aflat la începuturi, în sărăcie”

“Exatlon” a devenit rapid un adevarat fenomen in Romania, competitia fiind urmarita de milioane de romani, in fiecare zi a difuzarii. Concurentii celor doua tabere, Faimosii si Razboinicii, au evoluat treptat si, pentru tineri, acestia reprezinta adevarate modele de urmat. “Exatlon” inseamna traire, emotie, bucurie, durere, forta, dar in acelasi timp este si o lectie de viata pentru tineri. Dorinta si dragostea pentru sport este mai presus de toate, iar performanta cere sacrificii enorme.

In editia de marti seara, Cosmin Cernat, unul dintre prezentatorii reality-ului “Exatlon”, a punctat performantele sportivilor de la “Exatlon”. Acesta a afirmat ca una dintre principalele motivatii ale celor care au facut performanta in sport au constituit-o lipsurile materiale.

“In Romania, mare parte din performanta s-a nascut cu oameni care s-au aflat la inceputuri, in saracie, si multi dintre voi ati fost asa. Nu au avut nici ce pune pe masa si au ajuns sus. Din punctul meu de vedere, voi, fete si baieti, sunteti un exemplu pentru tinerii nostri si cred ca asta este unul dintre mesajele cele mai importante pe care <Exatlon Romania> le transmite. In afara faptului ca e  un show autentic, ca muncitit zi de zi si ca va puneti vietile pe tava. In numele romanilor care ne urmaresc eu va multumesc si ma plec in fata voastra”, a spus acesta, aplaudandu-i pe concurenti.

Citatul celebru pe care l-a rostit Cosmin Cernat concurentilor de la “Exatlon” i-a emotionat teribil

<Of, Doamne! Am scapat de saracie!>

In discursul sau emotionant, Cosmin Cernat a rememorat si cazul regretatei atlete, Maria Cioncan, medaliata la Jocurile Olimpice, celebrul citat rostit de aceasta la finalul cursei din 2004 ramanand intiparite in inimile si in memoria romanilor.

“Din punctul meu de vedere, ceea ce faceti voi aici este extraordinar. La fel ca si voi, incerc sa le transmit celor de acasa acelasi lucru. Imi amintesc o declaratie a unei atlete care nu mai este printre noi, Maria Cioncan. A castigat medalia de bronz in cursa de 1500 de metri, la Jocurile Olimpice de la Atena, in 2004. O fata simpla care s-a prabusit pe pista si a spus <Of, Doamne! Am scapat de saracie!>, a povestit acesta.

“Exatlon” a adus sportul de performanta la un nou nivel, a intrat in inimile oamenilor si prin intermediul acestui iubit reality show, romanii au redescoperit bucuria jocurilor sportive si a fair play-ului.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *